V33 verf Muur & Plafond Acryl wit mat 10L + 2L gratis promopack

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Muur- en plafondverf (wit)V33 producten
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Muur- en plafondverf (wit)V33 producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De V33 Muur & Plafond verf Acryl Wit Mat 10L + 2L gratis promopack is ideaal voor het repareren van je binnenmuren en plafonds. Eenvoudig aan te brengen, maakt deze verf een snelle en efficiënte realisatie van je belangrijke werken mogelijk. Zonder onaangename geur, droogt ze snel om de immobilisatie van uw kamer te beperken. Ze is gemakkelijk te onderhouden en vergeelt niet na verloop van tijd. In 2 lagen zal het resultaat perfect zijn. Eenmaal ze droog is kan je ze eenvoudig onderhouden met water en zeep. Aarzel niet om de gaten in je muren op te vullen voor dat je de verf aanbrengt en ook om het oppervlak te schuren om de hechting van de verf te vergemakkelijken.

EAN: 3153895125659

Gevarenaanduiding
Bevat 1,2-BENZISOTHIAZOOL-3(2H)-ON, MENGSEL VAN: 5-CHLOOR-2-METHYL-2H-ISOTHIAZOOL-3-ON EN 2-METHYL-2H-ISOTHIAZOOL-3-ON (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd
 

Anderen kochten ook