Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

 • NaN
image_1
image_1image_2image_3

V33 verf Muur & Plafond Acryl wit mat 10L + 2L gratis promopack

104,

-
Productomschrijving
De V33 Muur & Plafond verf Acryl Wit Mat 10L + 2L gratis promopack is ideaal voor het repareren van je binnenmuren en plafonds. Eenvoudig aan te brengen, maakt deze verf een snelle en efficiënte realisatie van je belangrijke werken mogelijk. Zonder onaangename geur, droogt ze snel om de immobilisatie van uw kamer te beperken. Ze is gemakkelijk te onderhouden en vergeelt niet na verloop van tijd. In 2 lagen zal het resultaat perfect zijn. Eenmaal ze droog is kan je ze eenvoudig onderhouden met water en zeep. Aarzel niet om de gaten in je muren op te vullen voor dat je de verf aanbrengt en ook om het oppervlak te schuren om de hechting van de verf te vergemakkelijken.

EAN: 3153895125659

Productveiligheid

Gevarenaanduiding
Bevat 1,2-BENZISOTHIAZOOL-3(2H)-ON. Bevat MENGSEL VAN: 5-CHLOOR-2-METHYL-2H-ISOTHIAZOOL-3-ON EN 2-METHYL-2H-ISOTHIAZOOL-3-ON (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Specificaties

  Alternatieven
  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

  Hulp nodig?

  Andere vraag?

  Brico & BricoPlanit winkels

  Vind een winkel bij jou in de buurt

  Volg Brico

  Makkelijk betalen

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  schrijf je in voor de nieuwsbrief

  © 2023 -

  Brico BricoPlanet BricoCity

  Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten