image_1

Rust-Oleum grondlaag en metaallak CombiColor Multi Surface matzwart 750ml

 • Primer en finish
 • Geschikt voor gebruik op roest en bloot metaal
 • Druipt niet

Toon specificaties
Productomschrijving

Deze CombiColor Original grondlaag en metaallak in de tint matzwart 750ml van Rust-Oleum is een echte alles-in-één verf. De lak is ideaal voor gebruik op verschillende ondergronden, zoals metaal, plastic, pvc en hout. De formule is uitstekend bestand tegen schuring, uv-stralen, zuren en chemicaliën. Reken op een rendement van 9-10 m²/L bij 62µm droog.

Werk altijd op een droge en ontvette ondergrond. Verwijder loszittende roestdeeltjes en oude verfschilfers met een plamuurmes en een staalborstel. Na 4 uur is de lak vingerdroog, en na 8 uur kan hij verder worden verwerkt. Na 16 uur kan de laag ook worden overschilderd.

EAN: 8715743012648

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Buiten, Binnen
 • Technische kenmerken
  Roestwerend
  Ja
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Metaal
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
 • Gebruiksgemak
  Hittebestendig
  Nee
  Overschilderbaar na
  24 u
GHS02GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat neodecaanzuur, kobaltzout. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Koel bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Op een goed geventileerde plaats bewaren.

Alternatieven