Hammerite hoogglanslak goud 250ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
MetaalverfHammerite producten
  • 8 jaar garantie tegen roest
  • Direct over roest: zonder primer of grondverf
  • Waterafstotend en roestwerend

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
MetaalverfHammerite producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Hammerite Hoogglanslak is een lak gebaseerd op een unieke formule, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en decoreren van metaal. Het is een lak voor gebruik op alle ferro- en non-ferrometalen buiten. De verf kan direct op roest worden aangebracht en is zeer goed bestand tegen roest en weersinvloeden. Door de korte droogtijd kunnen verschillende lagen in enkele uren worden aangebracht. Decoratieve hoogglanzende afwerking.

EAN: 5410083411009

Droogtijd
4 u
Toepassing
Buiten
Kleurenpalet
Geel
Kleur
Goud
Dekvermogen
4 m2 / L
Overschilderbaar na
8 u
Inhoud
0.25 L
Aantal lagen
3 tot 4
Gebruik
Kan gebruikt worden voor deur, garagepoort, hek, tuinmeubelen
Afwerking
Hoogglans
GHS02GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat 2-butanone oxime. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Koel bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires