1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verven en accessoires
 4. Terug naar Metaalverf

Metaalverf

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Serie
  i

275 producten
Sorteren op:

Hammerite zink spray grijs 400ml

20%

korting

Hammerite zink spray grijs 400ml

Metaalverf

Met de kaart

25,

99

20,

79
Hammerite hamerslaglak zilver grijs 2,5L

Alleen online

20%

korting

Hammerite hamerslaglak zilver grijs 2,5L

Metaalverf

Met de kaart

109,

-

87,

20

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Ontdek ons aanbod metaalverf online

Raadpleeg het assortiment metaalverf op onze site. Geniet ook van kortingen uit onze huidige folder. Vind de beste merken terug zoals Hammerite, Rust-Oleum, Motip of Sencys.

Laat metaal weer glanzen met een likje metaalverf!

Zit je hekwerk vol roestplekken en kan die gietijzeren trap wel een nieuwe look gebruiken? Met metaalverf geef je metalen ondergronden eenvoudig en snel een opknapbeurt. De verf verbetert niet alleen het uiterlijk van je metaal, maar beschermt het tegen invloeden van buitenaf zoals roestvorming. Het is dan ook een grondverf, lakverf en antiroest middel in een.

Roestvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon

Hekwerk, gietijzeren stoelen, trapleuningen en zelfs metalen deuren: ze ogen weer zo goed als nieuw met een likje metaalverf. De speciale verf hecht op onbehandelde, verroeste en geverfde ondergronden en kan zowel binnen– als buitenshuis worden gebruikt. Denk hierbij aan materialen zoals zink, koper, metaal, staal, ijzer en aluminium. Metaal dat te kampen krijgt met roestvlekken kun je best voor het schilderen eerst bewerken. Behandel de roestplekken met een staalborstel voordat je de metaalverf aanbrengt. Gebruik metaalverf niet voor je radiatoren. Metaalverven zijn niet bestand tegen hele hoge temperaturen. Maak daarom gebruik van onze speciale radiatorverf.

Koop je metaalverf op onze site

Op onze site kun je snel en makkelijk het gamma metaalverf bekijken en vergelijken. Bestel jouw metaalverf met andere benodigdheden en laat het thuis of in een winkel naar keuze leveren.