• NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Levis lak Ambiance satijn wit 2.5L

 • Sneldrogend
 • Sneldrogend
 • Geurarm

Toon specificaties

104,

-

per l 41,60

Productomschrijving
Wil je je meubels opfrissen of een opknapbeurt geven aan je deuren of stoelen? Moet je dringend je keukenkasten opfrissen? Met Levis Ambiance lakverf vind je wat je nodig hebt om een nieuwe adem aan je woonkamer te geven! Een witte kleur voor je houtwerk binnen of buiten? Goed idee om een sfeer te creëren die de kalmte en sereniteit in jouw oase van rust bevordert. Deco-voordeel: lakverven met satijnen afwerking geven een zachte en subtiele glans aan je geverfde oppervlakken. Satijnen lakken worden het meest verkocht in vergelijking met andere afwerkingen zoals glanzend of mat. Het Levis Ambiance assortiment is geschikt voor toepassingen op hout, metalen en PVC, zowel voor je interieur binnen en buiten. Je beschermt en verfraait je meubels met het materiaal! Pak die borstels vast om je deuren, meubels, tafels en zelfs stoelen te beschermen en op te fleuren! Voor een perfect uniform en soepel eindresultaat. De lakverf biedt de volgende voordelen: niet-zichtbare penseelstrepen, hoge dekkingskracht, weinig geur, goede afwasbaarheid, stabiele kleur en zeer resistent tegen klauwen. De lakverf heeft een waterige consistentie en is daarom beter voor het milieu en minder schadelijk voor de gezondheid. Een belangrijk voordeel voor je verfwerken! Bij toepassing op hout of derivaten (MDF): vul gaten, kleine scheuren en onregelmatigheden van het hout op met een geschikt Polyfilla-vulproduct. We raden je aan gewoon hout (bijv. dennen, sparren, meranti, eiken...) te ontvetten voordat je de lak aanbrengt. Zeldzaam hout (bijv. merbau, afzelia...) ontvet je best met ammoniakwater (negen delen water en een deel ammoniak). Verder op het programma: een lichte schuurbewerking op het hout (korrel P150 -220) en een ontstoffing. Let erop dat je een laag speciale houtprimer aanbrengt voor je de lak Levis Ambiance gebruikt. Uiteindelijk, en voor je het Levis Ambiance-product gebruikt, moet het hout schoon, stofvrij en droog zijn. Enkele tips voor de toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. De lak voelt na twee uur droog aan en is na zeven uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar de pot lak altijd op een vorstvrije plaats.

EAN: 5412271150028

Productveiligheid

Gevarenaanduiding
Bevat 2,4,7,9-tetramethyldec-5-yn-4,7-diol, 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on, 2-octyl-2Hisothiazool-3-on en C(M)IT/MIT(3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Specificaties
 • Algemeen

  Serie

  i

  Ambiance

  Binnen/buitengebruik

  i

  Buiten, Binnen
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  25 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  10 °C

  Verfbasis

  Watergedragen

  Roestwerend

  Nee

  Substantie

  Vloeistof

  Materiaal van doeloppervlak

  Glas, Kunststof, Metaal, Hout, MDF

  Rendement per liter (m²)

  12 m²

  Rendement per verpakking

  i

  30 m²

  Droogtijd

  4 u

  UV-bestendig

  i

  Ja
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

  Kleur

  Wit

  Glanstype

  Zijdeglans

Alternatieven
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten