• NaN
image_1

Levis vlekkenprimer wit 2,5L

 • Watergedragen
 • Snel droog
 • Geurloos

Toon specificaties

79,

99

per l 32,-

Productomschrijving
Deze Levis vlekkenprimer in de tint wit 2,5 L is een watergedragen grondlaag met een hoge dekkracht. Hij is geschikt voor binnenmuren en plafonds uit pleisterwerk, gipskartonplaat of glasvezel. De witte formule isoleert vlekken van vocht, nicotine, roet en andere ongewenste sporen van vuil. De primer is ook ideaal om poederende oppervlakken te isoleren. Hij wordt bovendien uniform geabsorbeerd door de ondergrond, om glansverschillen in de afwerkingslaag te voorkomen. Deze geurloze primer droogt snel.
Gebruik een verfborstel of -roller voor een optimaal resultaat. Reken op een rendement van 12 m²/L en ongeveer 3 uur droogtijd.

EAN: 5412271271563

Specificaties
 • Algemeen

  Binnen/buitengebruik

  i

  Binnen
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  25 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  10 °C

  Verfbasis

  Watergedragen

  Roestwerend

  Nee

  Rendement condities

  Het in het documentatieblad genoemde rendement (in m2 per liter per laag) is een theoretische waarde. Dit gaat uit van een vrij ideale situatie zoals een gladde ondergrond. Het rendement is óók afhankelijk van de applicatiemethode, de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Het praktisch verbruik zal dus per object en situatie verschillen en mogelijk lager uitkomen dan vermelde theoretische waarde.

  Rendement per liter (m²)

  12 m²

  Rendement per verpakking

  i

  30 m²

  Droogtijd

  4 u
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit
GHS09
Gevarenaanduiding
Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on en C(M)IT/MIT(3:1).. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Voorkom lozing in het milieu. Gelekte/gemorste stof opruimen.

Alternatieven
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten