Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Maestro wandpaneel Castle Oak 30x277cm 10mm 4 stuks
Maestro wandpaneel Castle Oak 30x277cm 10mm 4 stuks 2
Maestro wandpaneel Castle Oak 30x277cm 10mm 4 stuks 3

Maestro wandpaneel Castle Oak 30x277cm 10mm 4 stuks

  • Makkelijk te plaatsen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kleurvast
  • Warmte-isolerend
  • Geluids-isolerend

Toon specificaties

28,

99

per ㎡

Pakket prijs 96,25

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Wandpanelen en schrotenMaestro producten

Productomschrijving

Het Maestro wandpaneel Castle Oak WA139 is een kamerhoog paneel. Het heeft een inhoud van 3.32 m² en een dikte van 10 mm. Er zitten 4 panelen in een pak. Donker hout is volledig terug van weggeweest. Met dit wandpaneel met duidelijke nerven in het houtdecor, geef je je interieur een vleugje luxe en onweerstaanbare warmte mee. Kortom, als je voor een landelijke uitstraling gaat is dit paneel iets voor jou! Je kunt het paneel perfect afwerken met de los te verkrijgen bijbehorende kniklijst.

De Maestro collectie bestaat uit meerdere decors, dus voor elk interieur wat wils. Je kunt de Maestro wandpanelen gemakkelijk zelf plaatsen. De panelen zijn geschikt voor zowel nieuwe wanden, als renovatie van een afgeleefde wand. Je creëert als het ware een nieuwe, vlakke bovenlaag, ongeacht de staat van het onderliggende oppervlak. Voor de verankering kun je ofwel de panelen verlijmen bovenop een bestaande wand of de panelen vastclipsen of -nieten op een houten raamwerk.

De decorkant van het paneel is 28,7 x 276,6 cm, terwijl het paneel zelf 30 x 277 cm is. Dit verschil in afmeting komt door de unieke tand- en groefverbinding. Bij het ineenklikken van de wandpanelen wordt ene subtiele groef gecreëerd, die bijna naadloos oogt. Het Maestro wandpaneel is volledig UV-bestendig en behoudt dus jarenlang z’n originele uitstraling. De panelen zijn robuust en onderhoudsvriendelijk. Je maakt ze eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Het paneel is van hout gemaakt. Hout leeft. Laat daarom een nieuw pak panelen eerst 24 uur acclimatiseren in een nieuwe ruimte. Hou bij de installatie voldoende plaats voor een uitzettingsvoeg aan de zijkanten van je wand en plafond. Meng panelen uit verschillende pakken. Zo bereik je een natuurlijke uitstraling en afwisselende decors. Leg de panelen eventueel eerst uit op de grond om de mooiste combinatie te vormen. Hoe plaats je de wandpanelen? Bekijk de video voor uitleg.

EAN:
  • 5415133020118

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    PEFC
    Serie
    i
    maestro
  • Technische kenmerken
    Hoogte
    5415133020118 cm
    Breedte
    30 cm
    Materiaal
    Hout (massief)
    Brandvertragend
    Diepte
    277 cm

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten