Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Tegels
 4. Terug naar Tegellijm

Tegellijm

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Kleurfamilie

  Verkocht door

  Merken

25 producten
Sorteren op:
i


Pro-Fix tegellijm - Grijs - Wand en vloer - Flex (C2TE) - 25kg

Pro-Fix tegellijm - Grijs - Wand en vloer - Flex (C2TE) - 25kg

Bestel & Haal op

22,

49

per kg 0,90

icon
Kerakol tegellijm Flex - poeder - Eco 5 - grijs - 25 kg

Kerakol tegellijm Flex - poeder - Eco 5 - grijs - 25 kg

Bestel & Haal op

Permanent 

lage 

prijs 

16,

99

per kg 0,68

icon

 1. 1
 2. 2

Tegellijm voor elk type tegel

Ben je van plan binnenkort de vloer (opnieuw) te betegelen? Naast het juiste aantal vloertegels is het belangrijk dat je ook voldoende tegellijm inslaat. Deze speciale lijm zorgt ervoor dat de tegels goed op hun plek blijven zitten. Bij Brico kun je diverse soorten tegellijm kopen, waaronder tegellijm, tegelpasta en flexibele tegellijm van het merk Weber. Weber tegellijm staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en is verkrijgbaar in zakken variërend van 4 tot 20 kg.

Voorkom scheuren in je vloer met flexibele tegellijm

Tegellijm is te gebruiken op vloeren, maar je kunt er ook wandtegelskeramisch parket en sierplinten mee verlijmen. Bij Brico kun je kiezen uit twee soorten tegellijm: tegelpasta en poederlijm. Het verschil tussen deze twee zit hem in de substantie. Zo dient Weber tegellijm in poedervorm aangelengd te worden met water. Na het mengen kun je de tegellijm in de gewenste dosis met professioneel tegelgereedschap aanbrengen op de vloer of wand. Weber tegelpasta is daarentegen meteen klaar voor gebruik. Deze kant-en-klare tegellijm is al gemixt in de juiste verhoudingen en kan direct uit de emmer aangebracht worden op de wand. Tegelpasta is geschikt voor elk type wand, waaronder cementgebonden muren, gipsplaten, beton, gasbeton, gipspleister, gipsblokken en kan zelfs over bestaand tegelwerk aangebracht worden. Ga je tegelen in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Voorkom scheuren in je tegelwerk en kies voor een flexibele tegellijm. Deze flexibele tegellijm neemt weinig vocht op, waardoor de vloer minder snel uitzet of krimpt. Koop je flexibele tegellijm op brico.be.

Hoe breng ik tegellijm aan?

Bij tegelen is het belangrijk dat de vloer egaal en schoon is. Gebruik een egaliserend mortel om de vloer vlak te trekken en breng voorafgaand aan de tegellijm eerst een voorstrijkmiddel aan. Deze voorstrijk zorgt ervoor dat de tegels beter hechten aan de ondervloer. Behandel de tegels tot slot na met een voegmiddel om de kieren te dichten.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten