1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Zwembad en toebehoren
 4. Terug naar Zwembaden
 5. Terug naar Opzetzwembaden zonder pomp

Opzetzwembaden zonder pomp

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  De beste prijzen

24 producten
Sorteren op:

Bestway opzetwembad Steel Pro 259x170x61cm

Bestway opzetwembad Steel Pro 259x170x61cm

Opzetzwembaden zonder pomp

89,

99
Bestway opzetzwembad Steel Pro Power 400x211x81cm

25%

korting

Bestway opzetzwembad Steel Pro Power 400x211x81cm

Opzetzwembaden zonder pomp

199,

-

149,

-
Ubbink houten opzetzwembad Océa Ø510x120cm

Tijdelijk uitverkocht

Ubbink houten opzetzwembad Océa Ø510x120cm

Opzetzwembaden zonder pomp


Zijn jij en je kinderen dol op water en geniet je ervan om bij mooi weer lekker te zwemmen? Heb je weleens nagedacht over een opzetzwembad in je tuin? Als je voldoende ruimte hebt in je achtertuin, kun je er uitstekend een goedkoop opzetzwembad neerzetten. Brico/Plan-it heeft talloze opzetzwembaden voor je in de aanbieding waar je gedurende het zonnige weer prima verkoeling kunt zoeken. Benieuwd naar ons aanbod van zwembaden? Neem een kijkje in onze online shop en kies voor een nieuw zwembad op maat.

Waar kun je het opzetzwembad voor gebruiken en wat heb je nodig aan materiaal?

Het voordelige opzetzwembad van Brico/Plan-it is natuurlijk uitstekend geschikt voor de nodige verkoeling tijdens warme zomerdagen. Koop je een opzetzwembad bij Brico/Plan-it online? Vergeet dan niet ook een kijkje te nemen bij ons aanbod van, opblaaszwembaden, inbouwzwembaden of luchtbedden. Enkele merken opzetzwembaden die je in ons assortiment aantreft, zijn bijvoorbeeld Bestway, Gre, Intex, Jilong en WEKA. Voor elke prijsklasse hebben wij een passend opzetzwembad in onze winkel. Uiteraard in elke maat die je wenst. Kortom, voor een nieuw zwembad bij jou thuis, ben je bij Brico/Plan-it op de juiste plaats. Wij helpen je graag verder bij het maken van een goede keuze.

Hoe bouw je een opzetzwembad op?

Als je een opzetzwembad gaat opbouwen, is het belangrijk de gebruiksaanwijzing goed door te nemen en erbij te houden. Het is zonde als je zwembad onnodig gaat lekken. Het is prettig om te weten dat de handleiding van Brico/Plan-it eenvoudig in elkaar steekt en je dus met gemak je eigen opzetzwembad in elkaar kunt zetten. Neem daarom een kijkje bij ons aanbod voordelige zwembaden en plaats je bestelling eenvoudig online.