image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10image_11image_12image_13image_14image_15image_16image_17
Alleen online

EXIT Wood opzetzwembad met overkapping en zandfilter- en warmtepomp bruin 540x250x100cm

 • Met zandfilterpomp
 • Verwarmd water
 • Multifunctionele overkapping
 • Voor 9 personen
 • Uniek design

Toon specificaties
Kleur

2249,

-
Productomschrijving
Het EXIT Wood zwembad 540 x 250 x 100 cm is een rechthoekig frame zwembad met overkapping. Dit grote zwembad met houtlook is standaard voorzien van een zandfilterpomp, warmtepomp en een zwembadtrap, waarmee je veilig het zwembad in en uit kunt stappen. Het Wood zwembad heeft een modern en stoer houtpatroon op de zijkant en is daarmee een échte blikvanger in de tuin. Het EXIT zwembad is uitgevoerd met sterke 3-laags wanden van PVC en polyester en de binnenzijde van het zwembad is blauw, voor het frisse zwembadgevoel.

Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen. De overkapping zorgt ervoor dat er geen vuil meer in het water kan komen en is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. De overkapping is transparant en zeer eenvoudig te openen door geïntegreerde gasdrukveren. Ook heeft de overkapping drie opvouwbare ramen en een deur.

Bij het EXIT Wood zwembad worden verschillende accessoires geleverd. Zo reinigt de zandfilterpomp de kleinste deeltjes uit het zwembad door het water krachtig door het filterbed heen te pompen. Dit zorgt ervoor dat vuil, zoals zand, ongedierte of algen achter blijven in het filter. En de meegeleverde warmtepomp maakt dit zwembad helemaal af. De warmtepomp wordt aangesloten op de zandfilterpomp en kan het water tot maar liefst 40 graden verwarmen.

Het frame zwembad is niet alleen uniek, maar ook stabiel en sterk. Het stalen zwarte frame van het zwembad is extra dik met een diameter van 50 mm en de frame-poten zorgen voor optimale stabiliteit, zodat het zwembad altijd stevig blijft staan. Natuurlijk is er ook aan duurzaamheid gedacht: het zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt.

EAN: 8720088263242

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Diepte

  540 cm

  Breedte

  250 cm

  Hoogte

  100 cm

  Materiaal

  Staal

  Maximale waterdebiet

  90 cm

  Vermogen

  90 W

  Diameter (mm)

  99 mm

  Netspanning

  12 V
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Bruin
 • Accessoires

  Accessoires bijgeleverd

  Ladder - Filterpomp

  Met set

  Ja

Alternatieven