Helderheid Splash O Net 5l

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
 • Voor helder water

Toon specificaties
Inhoud
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Zwembad onderhoudSplash producten
Productomschrijving

Gebruik Splash O Net Brightener om te genieten van zwemmen in kristalhelder water. Dit product is een aanvulling op chloor en zorgt voor kristalhelder water.

Hoe verder te gaan? Voer een test uit met een pH-inhoudskit. De zuurgraad moet tussen 7,2 en 7,6 liggen. Begin met 25 ml / m³. Voor permanent onderhoud adviseren wij 5 ml / m³ per week. Bij zwembaden met een patroonfilter mag je het product nooit rechtstreeks aan de skimmer toevoegen. Pas het toe wanneer het water terugkeert naar het zwembad. Merk op dat deze behandeling onvoldoende is om pathogene micro-organismen te behandelen. Daarom raden we ook Splash Superklor Galet en Splash Fast Chlorine aan.

EAN: 5410539201529

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Aantal doseringen
  1
  Klaar voor gebruik
  Ja
  Volume
  6 L
  Samenstelling
  Niet van toepassing
  Rendement per verpakking
  1 m²
  Dosering
  1 m³
  Ecologisch
  Nee
 • Uiterlijke kenmerken
  Vorm
  Fles
GHS05
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Kan bijtend zijn voor metalen. Veroorzaakt ernstig oogletsel.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Gelekte/gemorste stof opnemen om materiële schade te vermijden. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven