image_1

Gardena grastrimmer op accu EasyCut23 18V

 • Krachtige en lichtgewicht trimmer
 • LED-indicator geeft het niveau van de accu weer
 • Goede prestaties, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen
 • Nauwkeurig trimmen dankzij duurzame kunststof RotorCut-mesjes

Toon specificaties

129,

-
Betaal in de winkel met uw eco-cheques
Productomschrijving
Gemakkelijk en snoerloos gazon trimmen: de accutrimmer EasyCut 23 / 18V P4A maakt het mogelijk om je gazon in vorm te krijgen. Zelfs op plaatsen die meestal moeilijk te bereiken zijn! De EasyCut 23 / 18V P4A is erg licht, waardoor het gebruik van het apparaat comfortabeler is. Je kunt de snoerloze trimmer langdurig gebruiken zonder je moe te voelen. Looptijd van de trimmer is maximaal 45 minuten met de batterij, die zich naast de oplader bevindt, inbegrepen in de set.

Na een snelle en gemakkelijke montage is de EasyCut 23 / 18V P4A direct inzetbaar. Pas voordat u begint de snoerloze trimmer eenvoudig aan jouw behoeften aan - zowel de handgreep is verstelbaar als de telescopische steel. Op deze manier kunt je tijdens het trimmen een rechte en ontspannen houding aanhouden.

Wil je onder obstakels door snijden? Kantel dan eenvoudig de kop van de trimmer. Tijdens het werken is de laadstatus altijd zichtbaar op de LED-batterijstatusindicator op het handvat. Maak je geen zorgen over planten die in een bloembed aan de rand van het gazon groeien. De uittrekbare en afneembare plantbeschermer zorgt ervoor dat je bloemen en struiken goed beschermd zijn.

De Gardena accutrimmer wordt geleverd met een oplader en een 18V accu. De accu is een van de grootste merkoverschrijdende batterijallianties van toonaangevende fabrikanten. De accu is daarom compatibel met tal van andere gereedschappen in huis en tuin - wat betekent dat je er niet langer voor elk product een hoeft te kopen. Je bespaart geld en blijft te allen tijde flexibel.

EAN: 4078500054195

Specificaties
 • Algemeen

  Type kop

  Draad

  Type draadverlenging

  Tap & Go

  Type trimmer

  Lijntrimmer
 • Technische kenmerken

  Maaibreedte

  150 mm

  Type draad of mes

  Draad

  Met draadspoel

  Nee

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Transformator

Alternatieven