Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Gardena robotmaaier R80Li 18V

Gardena robotmaaier R80Li 18V

  • Geluidsarm, emissievrij en energiebesparend
  • Ideaal voor complex vormgegeven gazons
  • Maait ook tijdens regen
  • Met een antidiefstal bescherming
  • Geschikt voor gazons tot 800 m²

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

RobotmaaiersGardena producten

Productomschrijving

De innovatieve Gardena robotmaaier R80Li maait het gazon zelfstandig voor jou, terwijl je geniet van jouw vrije tijd of andere dingen doet. De R80Li maait met een willekeurig bewegingspatroon gazons tot maximaal 800 m² - effectief, betrouwbaar en zonder strepen of spoorvorming. Het resultaat: Altijd een uitstekend verzorgd gazon. De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. Een grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft.

Zijn vlijmscherpe mesjes snijden regelmatig kleine stukjes van het gras, dat als een natuurlijke meststof (mulchprincipe) op het gazon achterblijft. Een draaischotel biedt een betere bescherming van de messen in moeilijke omstandigheden. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Met een gewicht van acht kilo kan de robotmaaier binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 25% aan. Het programmeren gaat ongelooflijk eenvoudig en snel.

De verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden op het grote toetsenbord van de display. De display beschikt over duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de R80Li geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs wanneer het regent.

De krachtige en makkelijk te onderhouden Lithium-Ion 18 V / 1,6 Ah accu zorgt voor een betrouwbare en energiezuinige werking. De R80Li werkt stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige botssensoren en de grensdraad helpen de R80Li om obstakels te herkenen en er langs te rijden. De hef- en overhellingssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. Als de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen.

De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De R80Li is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg ieder type tuin. Te gebruiken voor bijvoorbeeld de voor- en achtertuin. De robotmaaier wordt compleet geleverd met een laadstation, stroomkabel, grensdraad, haringen, reservemessen, koppelstukken en aansluitklemmen.
EAN:
  • 4078500026239

Specificaties

  • Algemeen
    Type grasmaaier
    Robotmaaier
  • Technische kenmerken
    Vermogen
    0 W
    Met grasopvang
    Energiebron aangedreven gereedschap
    Batterij
    Maaibreedte
    150
    Met mulchfunctie
  • Toepassing
    Voor grasoppervlakte tot
    800

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten