image_1
image_1image_2image_3image_4

Black+Decker robotmaaier BCRMW121 12V

 • Zwevend maaidek – volgt oneffen terrein en zorgt voor een feilloos resultaat
 • 18 cm volledig stalen maaimes – duurzaam
 • 3 wielen met extra profiel – grip en wendbaarheid op hellingen tot 30%
 • Smartphone applicatie – eenvoudig instellen en bedienen
 • Compact en wendbaar – Ideaal voor tuinen tot 500m²

Toon specificaties
Model
Productomschrijving
De Black+Decker robotmaaier BCRMW121 12V is jouw ideale partner in de tuin. Hij is ontwikkeld om jouw gazon zelfstandig te maaien en te onderhouden, zodat deze er steeds fris en netjes uitziet! De robotmaaier maait regelmatig en in een willekeurig patroon. Hierdoor zijn maaistrepen verleden tijd, zorg je voor een natuurlijke bemesting van jouw tuin en geniet je steeds een optimale afwerking.

Deze compacte BCRMW121 robotmaaier is ideaal geschikt voor tuinen tot 500m² met een hellingsgraad tot 30% en kan ook eenvoudig moeilijk bereikbare plekken maaien. Hij is uitgerust met een 18cm duurzaam stalen maaimes en een uniek zwevend maaidek. Hierdoor zal de robotmaaier elke oneffenheid in de tuin perfect volgen en het gras steeds gradueel maaien, wat zorgt voor een egaal en optimaal resultaat. Stel daarnaast de maaihoogte eenvoudig zelf in tussen 15mm en 60mm.

De 3 wielen met extra profiel zorgen voor optimale wendbaarheid, stabiliteit en grip, ook op oneffen terrein of hellingen. Na eenmalige installatie ga je snel aan de slag en bedien je de robotmaaier dankzij de intuïtieve toetsen op de maaier of via de gratis smartphone applicatie. Maak verbinding via Bluetooth en stel meerdere maaischema’s in, bekijk de maaigeschiedenis of activeer het kinderslot. Ook de veiligheidssleutel, de pincode en het alarm op de robotmaaier zelf voorkomen onrechtmatig gebruik of diefstal.

De BCRMW121 robotmaaier is uitgerust met verschillende sensoren die de begrenzingsdraad en obstakels in jouw tuin zullen herkennen en vermijden. Bij een botsing of optillen van de maaier zal het maaimes onmiddellijk stoppen met draaien om schade te voorkomen. Na iedere maaibeurt keert de robotmaaier zelfstandig terug naar zijn laadstation om op te laden, zo kan hij snel weer aan de slag!EAN: 5035048741627

Specificaties
 • Algemeen
  Met zijdelingse uitworp
  Ja
  Type grasmaaier
  Robotmaaier
 • Technische kenmerken
  Maaibreedte
  180 mm
  Vermogen
  77.4 W
  Met grasopvang
  Nee
  Met mulchfunctie
  Ja
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Netspanning
 • Toepassing
  Voor grasoppervlakte tot
  500 m²
 • Gebruiksgemak
  Aantal hoogte-instellingen
  3

Alternatieven