Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Gardena accu grasmaaier PowerMax 30/18V P4A

Gardena accu grasmaaier PowerMax 30/18V P4A

  • Wendbare grasmaaier voor kleine en complexe gazons tot 150 m²
  • Ideaal voor het maaien van moeilijk bereikbare grasvelden
  • Prachtig gelijkmatig maairesultaat door DuraEdge mes
  • Comfortabele handgreep en laag gewicht
  • Elk grassprietje wordt gemaaid dankzij de laterale graskammen

Toon specificaties

269,

-
Betaal in de winkel met uw eco-cheques

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Accu grasmaaiersGardena producten

Productomschrijving

Krijg nu 21% cashback op de Power for all accu producten met de Gardena cashback actie! Looptijd van 01-03-2024 t/m 30-06-2024. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij de wendbaarheid van de accu-grasmaaier PowerMax 30/18V in de P4A kant-en-klare set van Gardena kan je elk te maaien grasveld gemakkelijk bereiken. De compacte grasmaaier toont zijn sterke punten op kleine gazons tot 150 m². Dankzij de comfortabele handgreep en het lage gewicht van de maaier van slechts 8 kg zijn alle handelingen op het gazon of tijdens het transport eenvoudig. De PowerMax 30/18V is bijzonder wendbaar en kan zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen in de tuin komen.

Dankzij het dubbel geharde DuraEdge mes met precisieslijping en een breedte van 30 cm wordt jouw gazon perfect gemaaid met een prachtig gelijkmatig maairesultaat. Elk grassprietje wordt opgevangen in de 25-liter Grass box van de accu grasmaaier. Door de ideale positie van de Grasbox wordt het maaisel effectief opgevangen, zodat de box van achter naar voren volledig wordt gevuld. Hierdoor leeg je altijd een volledig volle bak en bespaar je tijd. De krachtige motor is borstelloos. Deze zorgt voor een hoog rendement, ook na veelvuldig gebruik, en garandeert een lange levensduur.

Door de ergonomische handgreep kan je de maaier gemakkelijk en moeiteloos verplaatsen, ook bij langdurig gebruik. Je kunt de accumaaier zelfs met één hand over het gazon leiden. Je kunt de hoogte van de duwboom eenvoudig in maximaal drie stappen aanpassen aan jouw lichaamslengte. Voordat je begint, kan je kiezen hoe kort het gras moet worden gemaaid met de axiale maaihoogteverstelling. Het is mogelijk om de maaihoogte individueel in te stellen in drie standen tussen 35 en 65 mm. Elk grassprietje wordt gemaaid dankzij de laterale graskammen, zelfs langs muren en randen.Na het maaien van het gazon kan je de praktische inklapfunctie van de duwboom gebruiken om de accu-grasmaaier ruimtebesparend op te bergen

De Gardena accu-grasmaaier PowerMax 30/18V P4A wordt geleverd als gebruiksklare set met oplader en krachtige 4,0 Ah 18V Power For All accu. De Power For All Alliance is een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten, waarvan de accu's kunnen worden gebruikt in tal van apparaten voor tuin en huis. Zo kan je geld besparen en toch flexibel blijven! Gardena levert het kwaliteitsproduct met drie jaar fabrieksgarantie na een eenvoudige online registratie.
EAN:
  • 4078500061957

Specificaties

  • Algemeen
    Type grasmaaier
    Grasmaaier
    Houtcertificering
    Product doesn't contain wood
    Met zijdelingse uitworp
  • Technische kenmerken
    Vermogen
    0 W
    Met grasopvang
    Energiebron aangedreven gereedschap
    Batterij
    Maaibreedte
    30 mm
    Met mulchfunctie
  • Toepassing
    Voor grasoppervlakte tot
    150 m²

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten