1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Grasmachines en zitmaaiers
 5. Terug naar Benzine grasmaaier

Benzine grasmaaier

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Maaibreedte

  Breedte (cm)

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Vermogen (in Watt)

6 producten
Sorteren op:

Central Park benzine grasmaaier CPT51BS/4625E 150cc

20%

korting

Central Park benzine grasmaaier CPT51BS/4625E 150cc

Benzine grasmaaier

Met de kaart

489,

-

391,

20

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Een benzine graasmaaier voor een propere tuin

Is je gazon toe aan een flinke maaibeurt? Met een grasmaaier op benzine wordt het gras afdoen een klus om naar uit te kijken! Een grasmaaier benzine, ook wel grasmachine op benzine of benzinemaaier genoemd, is bedoelt voor de grotere maaiklussen. Je snoeit het gras gemakkelijk en nauwkeurig en dit zonder enige moeite. Met een benzine grasmaaier zorg je zelf voor een proper resultaat in je tuin. Benzine grasmachines hebben een grote bewegingsvrijheid, echter blijven de kanten van je gazon een uitdaging. Maak daarom je klus compleet met een grastrimmer.

 

De voordelen van een grasmaaier benzine

Brico & BricoPlanit heeft een groot assortiment grasmachines met verschillende krachtbronnen. Van elektrische grasmaaiers met accu tot handmaaiers.

Een benzine grasmaaier beschikt uiteraard over het voordeel dat je geen stroom nodig hebt en dus geen last hebt van een snoer. Met de ruime opvangbak kun je het hele gazon maaien zonder de grasmaaier te legen.

Het bijkomend voordeel van een zelftrekkende grasmaaier is dat deze zich uit zichzelf voortbeweegt. Dit scheelt dan in lichamelijke ongemakken en limiteert de inspanning die je levert. De kracht van de motor zorgt er wel voor dat een motormaaier meer onderhoud nodig heeft.

 

Bescherming tijdens het maaien

Om de veiligheid tijdens je maaiwerken te garanderen geven wij je graag enkele tips mee. Draag tijdens het maaien met je benzine grasmaaier een veiligheidsbril. Hiermee voorkom je dat grassprietjes in je ogen komen.

De motors van benzine maaiers kunnen best wat geluid produceren. Zorg daarom altijd voor goede gehoorbescherming om beschadiging aan je oren te voorkomen. Zo ga je niet alleen professioneel, maar ook altijd goed beschermd aan de slag.

 

Koop jouw grasmachine op benzine bij Brico & BricoPlanit

Bezoek onze website om ons uitgebreide assortiment grasmachines te ontdekken of bezoek ons in één van onze Brico en BricoPlanit winkels voor meer advies. Geef je de voorkeur aan thuisbezorging? In een paar klikken is alles geregeld!