1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Kerst
 4. Terug naar Kerstballen

Kerstballen

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

771 producten
Sorteren op:

Central Park kerstballen rood 60 stuks

Tijdelijk uitverkocht

Central Park kerstballen rood 60 stuks

Kerstballen

Kerstboomhanger engel roze 6cm 1 stuk

15%

korting

Kerstboomhanger engel roze 6cm 1 stuk

Kerstballen

Met de kaart

2,

99

2,

54

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

De mooiste kerstboom met de kerstballen van Brico en BricoPlanit

Een van de mooiste momenten van het jaar is wanneer je je kerstboom versiert met je vrienden en familie. Laat Brico je inspireren dit jaar met ons uitgebreide assortiment aan kerstballen, slingers en lichtjes. Jouw kerstboom wordt de ster van de straat! 

Het assortiment kerstballen online raadplegen

Ga rustig zitten en scroll door het kerstassortiment op onze Brico website. Nooit was kerstshoppen zo gemakkelijk. Bij Brico en BricoPlanit selecteerden onze specialisten een breed gamma aan kerstballen om te zorgen dat elk huisje de kerstballen vindt die bij hen past. Zo zijn er de typische klassieke kerstballen in verschillende kleuren van goud en rood tot wit en blauw maar er zijn ook speciale figuren, dwergjes, vogels en zelfs extravagante thema’s met eenhoorns of pauwen. Geef je ogen de kost en kies op je gemak de kerstballen die jij verdient!

Kerstballen online bestellen

Heb je de mooiste kerstballen, slingers en kerstverlichting uitgekozen? Wat leuk! Dan is het nu zaak om ze te bestellen. Je kan ze in de winkel gaan halen maar je kan ook kiezen om de kou niet te trotseren en gewoon lekker binnen te blijven. Brico komt tot bij u en neemt je kerstversiering mee! Zo zijn je kerstballen maar één simpele klik van je verwijderd.