15%
korting
image_1
image_1image_2image_3

Lutec solar buiten wandlamp Arrow + bewegingsmelder antraciet 2,3W

 • Met bewegingsmelder
 • Met ingebouwd zonnepaneel
 • LED-lamp inbegrepen

Toon specificaties

Met de kaart

i

28,

99

24,

64
Betaal in de winkel met uw eco-cheques
Productomschrijving
De Lutec Arrow buiten wandlamp is ideaal voor een discrete en optimale verlichting bij de ingang van uw huis en tuin. Deze lamp werkt op zonne-energie en heeft een geïntegreerd zonnepaneel: een aanzienlijke energiebesparing!

Deze Arrow wandlamp is synoniem voor decoratie, functionaliteit en veiligheid. Het zorgt voor een veilige verlichting terwijl uw huis en de omgeving er op hun best uitzien. Deze armatuur geeft een neutraal wit licht dat een replica van daglicht in het donker creëert. De lichtopbrengst bevindt zich aan de onderkant.

Dankzij de eveneens geïntegreerde bewegingsdetector detecteert deze lamp alle bewegingen tot op een afstand van 12 meter en in een hoek van 120°. Dankzij de energiezuinige 2,3W LED met een lichtsterkte van 180 lumen heeft u een goede helderheid. De lamp straalt in koel wit met 5000 Kelvin. De stralingshoek is 81°. Met een lading van de geïntegreerde 3,7V 1200 mAh Li-ion batterij, kan de lamp 160 keer worden geactiveerd door de bewegingsmelder.

De lamp is IP44-geclassificeerd en is beschermd tegen waterspatten en vaste stoffen groter dan 1mm. De LED-lamp is in de armatuur geïntegreerd.

EAN: 6939412046402

Specificaties
 • Algemeen

  Garantie

  2 jaar
 • Technische kenmerken

  Aantal branduren

  20000

  Aantal stuks

  1

  Verstelbaar in hoogte

  Nee

  Met richtbare beweginsgmelder

  Ja
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Grijs

  Vorm

  Vast

Alternatieven