1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Buitenverlichting
 4. Terug naar Grondspots

Grondspots

Filteren

Sorteren op:

  De beste prijzen

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Dimbaar

  Materiaal

  Kleur

  Serie
  i

  Vorm

28 producten
Sorteren op:

Lutec grondspot LED Leto grijs 7,5W

25%

korting

Lutec grondspot LED Leto grijs 7,5W

Grondspots

Met de kaart

62,

99

47,

24
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Waar grondspots plaatsen? 

Dankzij haar veelzijdigheid kun je met een grondspot overal terecht buiten. Wil je een deel van je tuin of een bepaalde boom in de kijker zetten? Plaats een grondspot in de grond en laat de stralen van de lamp hun werk doen. Wil je het terras of de oprit wat extra in de schijnwerpers plaatsen? Zet een set spots langs de zijkanten neer en creëer duidelijk zichtbare lichtpunten die ook ’s nachts jouw familie en vrienden de goede kant opsturen. Zet de grondspots wel steeds op een even of hoger gelegen oppervlak, want water of vuil zal het licht tegenhouden bij een grondspot in een kuil. Dus voor een sfeervol lichtaccent in je tuin of rond je huis zijn grondspots de ideale keuze.

Hoe grondspots installeren? 

Het plaatsen van grondspots hoeft geen groot karwei te zijn. Ben je niet de meest technisch aangelegde klusser? Ga dan voor een bovengrondse grondspot zoals een grondspies. Die steek je gemakkelijk zelf in wat losse aarde of grind en richt je naar de plaats in de tuin die je meer verlicht wil zien. Die spots zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en ontwerpen waardoor je eenvoudig je persoonlijke stijl ook in je tuin doorzet.

Klaar voor het grotere werk? Een inbouwgrondspot is een subtiele manier om lichtaccenten aan te brengen in je tuin. Je monteert ze in de grond en kan ze wegwerken in een tuinpad of de planken van het terras. Zorg er wel steeds voor dat het licht iets heeft om op te weerkaatsen. Richt de grondspot op een muur of boom zodat het een spel van licht en schaduw kan vormen. Probeer ook steeds een laag grind van ongeveer 40 cm te voorzien onder de grondspot zodat neerslag makkelijk weg kan vloeien.

Welke grondspots kiezen? 

Zowel de ondergrondse als bovengrondse grondspots zijn te verkrijgen met verschillende lichtbronnen. Op zoek naar een langdurige en milieuvriendelijke oplossing? Ga dan voor een grondspot met een ledlamp. Laat je liever de zon haar werk doen? Bekijk dan zeker ons aanbod verlichting op zonne-energie met een ruime keuze aan grondspiesen en andere grondspots. Wil je een lamp die niet de hele nacht brandt maar alleen oplicht wanneer iemand voorbij wandelt? Ons assortiment verlichting met bewegingssensor ligt klaar om je te vertellen wie ’s nachts door jouw tuin wandelt.