• NaN
image_1

Gardena dompel- en vuilwaterpomp 15000 550W

 • Voor schoon en vuil water
 • Vermogen 550W
 • Pompt 15.000 liter water per uur
 • Maximale opvoerhoogte 7,5m, maximale druk 0,75 bar
 • Eenvoudig aansluitsysteem

Toon specificaties

149,

-
Productomschrijving
Voor huis- en tuinbezitters die niet kunnen beslissen of ze een dompelpomp voor schoon of vuil water nodig hebben. Gardena levert nu de innovatieve pomp voor vuil/schoon water 15000. Gardena presenteert een indrukwekkende, aanpasbare pomp die de voordelen van dompelpompen voor schoon en vuil water slim combineert. Deze visueel stijlvolle, hybride pomp is niet alleen innovatief, maar ook bijzonder krachtig, veelzijdig en efficiënt.

De pompmotor heeft een vermogen van 550 W bij een druk van 0,75 bar en een maximale opvoerdiepte van 7,5 meter. Dit betekent dat de pomp een pompcapaciteit van 15.000 liter kan leveren voor schoon en vuil water. Dankzij zijn veelzijdigheid is de energiezuinige dompelpomp geschikt voor tal van toepassingsscenario's en daarom ideaal voor iedereen die niet kan of wil kiezen voor één pompvariant.

Als de kelder na een overstroming of een gesprongen leiding met betrekkelijk schoon water vol loopt, zorgt de vlakke aanzuiging tot 1 mm van de schoonwatermodus ervoor dat de vloer in korte tijd vrijwel droog is. De gebruiksmodus kun je zo nodig wijzigen, zodat het apparaat een dompelpomp voor vuil water wordt. In deze modus wordt vuil water met vuildeeltjes van maximaal 35 eenvoudig weggepompt. Dit is bijvoorbeeld perfect voor jouw tuinvijver of de bouwput die na zware regenval is volgelopen.

Dankzij het aansluitsysteem ben je na één klik klaar om met pompen te beginnen. Slangen met een diameter van 25 mm, 32 mm en 38 mm kunnen rechtstreeks en eenvoudig worden aangesloten, met verder mogelijkheden voor aansluiting met een G 1"- of G1 ½"-schroefdraad.

EAN: 4078500053334

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Maximale druk

  0.75 bar

  Maximale opvoerhoogte

  7.5 m

  Maximale hoogte

  7.5 mm

  Vermogen

  550 W

  Werkzame lengte

  i

  0 mm

  Werkbreedte

  i

  0 mm

  Type waterpomp

  Dompelpomp

  Verbruik

  11000 L/u

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Transformator

  Lengte snoer/kabel/slang

  10 m

Alternatieven
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten