Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bestrating
 4. Terug naar Stenen & klinkers

Stenen & klinkers

Filteren

Sorteren op:
i

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Serie
  i

  Vorm

  Afwerking

  Dikte

  Prijs per m²

88 producten
Sorteren op:
i

Coeck beton straatsteen met afgeschuind rand grijs 22x11x5cm 560st

Coeck beton straatsteen met afgeschuind rand grijs 22x11x5cm 560st

Thuisbezorgd

Permanent 

lage 

prijs 

201,

60

per m² 14,76

Wens je jouw tuin te harmoniseren? Denk aan Brico – BricoPlanit

Om thuis het beste uit de natuur te halen is er niets beter dan een tuin waar alles ontworpen is om te ontspannen. Of het nu kleine decoraties zijn of sfeervolle verlichting. Bij de tuin hoort uiteraard ook het tuinpad en het terras. Indien je een goed onderhouden oppervlak wilt, moet je beginnen met deze cruciale stap. Voor de keuze te maken voor het gebruikte materiaal worden verschillende criteria gehanteerd. Welke keuze je ook maakt, het zal je helpen om van je tuin een rustgevende plek te maken.

Een ideale aanleg voor eender welk gebruik

Klinkers en stenen bieden een decoratief aspect aan je buitenomgeving tegen een betaalbare prijs. Een klinkerterras wordt zelfs beschouwd als de goedkoopste investering in een tuinaanleg. Bovendien geeft dit materiaal een rustieke en complete uitstraling aan jouw buitenomgeving, vooral als je het nodige tuinmeubilair toevoegt. Bovendien is de installatie ook heel eenvoudig, vooral als je besluit om jouw vaardigheden te versterken dankzij de DIY-cursus die we bij Brico - BricoPlanit aanbieden.

De tuin is een zeer belangrijke en rustgevende plek in jouw huis en mag daarom zeker niet verwaarloosd worden. Kies daarom altijd voor duurzame materialen zoals klinkers of stenen. Dit biedt bovendien ook een onderhoudsgemak aan omdat het minder aandacht vergt dan houttegels.

Wij bieden een breed assortiment aan getrommelde klinkers van het merk Coeck aan. Zo kan je jouw terras of tuinpad aanleggen met een elegante stijl. Ontdek onze verschillende kleuren en patronen. Dit type klinkers heeft een regelmatige vorm. Je kunt dus jouw eigen gepersonaliseerde of zelfs atypische verharde oppervlakken creëren naar wens.

Bereken zeer nauwkeurig de hoeveelheid klinkers, zand en cement die je nodig hebt en plaats jouw bestelling goed op tijd. Laat het materiaal echter niet te lang ongedekt buiten staan: de stoeptegels raken verzadigd met water en het cement verhardt (waardoor het onbruikbaar wordt), terwijl het natte zand onmogelijk is om mee te werken. De structuur van de funderingen is mede afhankelijk van de draagkracht van de bodem. Als er voor de bouw van het huis een bodemonderzoek is uitgevoerd, weet je precies waar je aan toe bent. Anders kan bodemvocht een indicatie zijn: zeer natte grond is niet gezond genoeg. Pas bovendien op voor klei en slibrijke gronden.

Ontdek ook ons assortiment in Japanse paden. Deze kleine, praktische en esthetische klinkers zijn de ideale oplossing als je een elegante oprit of tuinpad voor jouw tuin wenst. Dit type klinkers is niet enkel geschikt voor Zen-geïnspireerde tuinen, maar past in elk type buitenomgeving. Het Japanse pad is een ideale optie om te gebruiken langs de rand van jouw zwembad of zelfs om een pad aan te leggen in jouw bloementuin.

Koop je stenen en klinkers online bij Brico – BricoPlanit

Maak je keuze uit onze producten online, wij bieden verschillende leveringsopties aan om de ervaring van je aankoop te vergemakkelijken. Ontdek onze aanvullende producten voor de aanleg van je terras met klinkers of de oprit in Japanse paden. Op onze website vindt u al de benodigdheden zoals zand, cement of boordstenen.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2023 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten