Raamdecoratie op maat

Gordijnen, overgordijnen of rolgordijnen, bij BricoPlanit bieden wij u een buitengewone keuze die aan al uw decoratiewensen tegemoetkomt. Vouwgordijnen, plisségordijnen, verticale of horizontale jaloezieën? Alles is mogelijk. En wat uw gordijnen betreft, u kunt ze bestellen met precieze afwerkingen (enkele plooi, dubbele plooi, platte plooi, golvende plooi, ringen, frontale band). Ze voldoen bovendien aan de laatste Europese norm met betrekking tot kindveiligheid.

Maatwerk raamdecoratie bestellen via de BricoPlanit winkels

Vind een winkel in de buurt

Rolgordijnen en -jaloezieën


Rolgordijnen zijn erg decoratief en geschikt voor vrijwel elke ruimte. De rolgordijnen collectie bestaat uit wel 118 stoffen in zowel lichtdoorlatende als verduisterende varianten. Van uni tot een trendy print, er zit voor iedereen wel een geschikte kleur bij! Combineer dit dan ook nog eens met een aluminium ketting en/of onderlat in een mooie kleur en werk af met tal van andere decoratieve opties. Zo creëer je jouw perfecte rolgordijn helemaal in je eigen stijl.

Online assortiment rolgordijnen

Op een subtiele manier spelen met licht en privacy ? Met de collectie roljaloezieën is dit allemaal mogelijk. Keuze uit 40 verschillende kleuren en tal van mogelijkheden om de roljaloezie af te werken. Keuze uit een decoratieve kettingbediening of elektrische aansturing ; de ultieme vorm van gemak en luxe !

Online assortiment roljaloezieën

Plisségordijnen

Plisségordijnen worden steeds populairder en dat heeft een aantal hele goede redenen. De zeer fijne boven- en onderrail en de multifunctionaliteit waarbij het product in bepaalde uitvoeringen zowel van onder als boven te openen is, maken de plisségordijnen uiterst geschikt voor bijzondere raamvormen. Bovendien verkrijgbaar in prachtige stoffen, tot wel 90 kleuren.

Kunststof draai-/kiepraam? Geen probleem, want ook zonder te boren zijn plisségordijnen prima te plaatsen. Daarnaast verbeteren de dubbele plisséstoffen ook nog eens de akoestiek in de ruimte en zijn deze stoffen warmte werend en isolerend. 

Online assortiment plisségordijnen

Aluminium, houten en verticale jaloezieën


Verfijnde 16 mm lamellen of juist robuuste 50 mm lamellen? Het zit er allemaal in! Kies aluminium jaloezieën voor een strakke uitstraling of kies houten jaloezieën voor een natuurlijke uitstraling. Weinig montage ruimte? Dan bieden de 16 mm een uitkomst. Door de verfijnde lamellen passen deze bijna overal. Om de jaloezie een nog luxere uitstraling te geven is het mogelijk om deze te laten maken met ladderband. Deze collectie bestaat in totaal uit 52 kleuren.

Online assortiment jaloezieën

Verticale lamellen geven je interieur een strakke uitstraling en zijn perfect voor hoge raampartijen en bijzondere raamvormen. De collectie biedt keuze uit 30 stoffen lamellen, 8 aluminium lamellen en 16 kunststof lamellen ; allen verkrijgbaar in verschillende breedtes. Allemaal uitgezocht volgens de laatste trends en erg betaalbaar!

Online assortiment verticale jaloezieën

Maatwerk raamdecoratie bestellen via de BricoPlanit winkels

Kom snel langs in één van onze winkels en maak kennis met de collectie. In de winkel stel je snel en gemakkelijk je eigen raamdecoratie naar wens samen en kan je direct de prijs berekenen!