Mijn Brico of Mijn BricoPlanit kaart

Dankzij de Mijn Brico en Mijn BricoPlanit-kaarten ontvangt u 1 punt per aankoopschijf van € 2 in alle BricoPlanit-, Brico- en Brico City-winkels. Bovendien profiteert u ook van exclusieve promoties in de winkel!

Ontdek de 5 voordelen van je Mijn Brico kaartGebruik je kaart in de 3 winkelformaten.

Tip: Wil je weten hoeveel punten je hebt? Raadpleeg na een aankoop met de Mijn Brico-kaart je puntensaldo op het kassaticket.


Vanaf nu staan in elke Brico folder exclusieve aanbiedingen die enkel en alleen geldig zijn voor kaarthouders in de winkel.

Ontvang via de wekelijkse nieuwsbrief al onze acties en promoties in avant-première!

**Het forfait van 2 uur en de eerste 20km wordt aangeboden (t.w.v €20). De bijkomende kilometers en uren blijven verschuldigd.

Je kaart registreren

 

Registreer je kaart in enkele eenvoudige stappen. Ben je al aangemeld? Ga dan meteen naar stap 3.


Om je kaart te registreren moet je een account hebben. Het is niet nodig om een nieuw account te creëren als je er al een hebt. Vul bij het registreren meteen ook je klantnummer in, zo kan je stap 2 en 3 meteen overslaan en is je kaart gekoppeld!

Voer even je e-mailadres en wachtwoord in als je al een account hebt, maar nog niet bent aangemeld.

Heb je een account op brico.be, en ben je ook al aangemeld? Prima! Ga naar je accountinstellingen en voer er onder Mijn Brico kaart je kaartnummer in. Dit is een cijfercombinatie van 13 getallen, te vinden net onder de barcode.


 De Mijn Brico en Mijn BricoPlanit kaart worden aanvaard in alle Brico, BricoPlanit en BricoCity winkelpunten, alsook voor online bestellingen via Reserve & Go.

Raadpleeg de algemene voorwaarden van de klantenkaart Mijn Brico en Mijn BricoPlanit

Kaart registreren