De folder

De folder

Promoties van de folder zijn tot en met 09/08/2021 geldig.

Ontdek het hier
Maak kans op droomprijzen voor een geweldige zomer!

Maak kans op droomprijzen voor een geweldige zomer!

Costa del Casa, dat is genieten van een heerlijke zomer in eigen land! Doe mee met onze winactie en maak kans op fantastische prijzen ter waarde van wel 30.000 euro! Cadeaupassen van Brico, avontuurlijke weekendjes weg,… alles voor een zotte zomer.

Ga winkelen bij Brico tussen 23/06 en 9/08 en krijg per aankoopschijf van 50 euro of voor elke online aankoop een krasbiljet.

Waar wacht je op? Scratch & win!

Win een prijs
Help ons de beste doe-het-zelfketen te worden

Help ons de beste doe-het-zelfketen te worden

Om tot de beste doe-het-zelfketen van het jaar te worden verkozen, hebben we onze beste klanten nodig.
En u bent daar één van. Wij nodigen u daarom uit ons te steunen door op uw Brico-winkel te stemmen. Beter nog, u maakt kans op mooie prijzen die het hele gezin zullen plezieren.

Stem voor Brico

Magazines en catalogus


Buitenverfmagazine

Ontdek het hier

Tuincatalogus

Ontdek het hier


Badkamermagazine

Ontdek het hier

Meer promoties


Maak een account en kies je favoriete winkel. Schrijf je daarna in op onze nieuwsbrief en mis de lokale acties niet.

Maak een account    Schrijf je in

Onze merken organiseren regelmatig cashbacks en wedstrijden. Profiteer maximaal van deze acties! Je kan ze hier allemaal vinden.

Meer weten

Schrijf je in aan de nieuwsbrief en mis geen enkele acties of promoties. 

Schrijf je in
Samen maken we jouw school mooier!

Samen maken we jouw school mooier!

Klussen makkelijker maken doen we bij Brico&BricoPlanit maar al te graag. Daarom gingen we ook dit jaar op zoek naar scholen die stonden te popelen om hun klusproject te verwezenlijken.

Bekijk de projecten

Voorwaarden van onze commerciële acties

Sommige acties zijn voorbehouden aan leden van ons getrouwheidsprogramma en zijn dus alleen geldig op vertoon van de getrouwheidskaart. Om van de acties met de getrouwheidskaart te kunnen genieten moet de kaart geregistreerd worden. Heb je nog geen kaart? Vraag ze gratis aan in de winkel, of ontvang ze digitaal via de app of door een account aan te maken op Brico.be. Deze kaart is geldig in al onze Brico, BricoCity en BricoPlanit winkels. Om na te gaan of een actie exclusief geldig is voor leden van ons getrouwheidsprogramma, kan je inlichtingen vragen in de winkel, de voorwaarden van de actie raadplegen of op Brico.be kijken of de vermelding "met de kaart" bij het artikel in kwestie staat. Onze prijskortingen zijn nooit cumuleerbaar met de Brico Discount Club kaart, de Geprivilegieerde Klantenkaart of andere lopende promoties. Ze zijn eveneens niet geldig op diensten en verhuur, bestelbonnen, “permanent lage prijs”, “stuntprijs” of “massaverkoop”-artikelen, op de merken Baseline en Xceed, de zonnepanelen of de Cadeaupas, tenzij het expliciet vermeld is. Bij een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Sommige acties zijn online niet geldig. Sommige acties zijn niet geldig in al onze winkelpunten. In dit geval kan u steeds de vermelding “enkel bij Brico” of “enkel bij BricoPlanit” terugvinden in onze communicatie en bij de voorwaarden van de actie.