Folder & promoties

Meer promoties... Mis de laatste geweldige aanbiedingen van Brico en BricoPlanit niet.

BEKIJK HET ONLINE ASSORTIMENT BEKIJK DE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL


Kerst Folder
Ontdek ons volledig kerst-assotiment

Promoties folder
Ontdek de folder en al zijn promoties


Ontdek onze exclusieve adventskalender, enkel in de Brico App


Download de App

Het is nu!  Ontdek onze ultra dunne LED projectoren tegen lage prijzen. Profiteer als eerste van deze nieuwe kans!

Shop nu !
Verwarmingsmagazine

Verwarmingsmagazine

Ontdek al onze soorten verwarming om je huis deze winter warm te houden.

Ontdek onze wewarmingsmagazine

Magazines en catalogus


Verfmagazine

Ontdek het hier


Badkamermagazine

Ontdek het hier

Vloerbekledingmagazine


Ontdek het hier

Verwarmingmagazine


Ontdek het hier
Meer promoties

Meer promoties

Onze merken organiseren regelmatig cashbacks en wedstrijden. Profiteer maximaal van deze acties! Je kan ze hier allemaal vinden.
Meer weten

Voorwaarden van onze commerciële acties

Sommige acties zijn voorbehouden aan leden van ons getrouwheidsprogramma en zijn dus alleen geldig op vertoon van de getrouwheidskaart. Om van de acties met de getrouwheidskaart te kunnen genieten moet de kaart geregistreerd worden. Heb je nog geen kaart? Vraag ze gratis aan in de winkel, of ontvang ze digitaal via de app of door een account aan te maken op Brico.be. Deze kaart is geldig in al onze Brico, BricoCity en BricoPlanit winkels. Om na te gaan of een actie exclusief geldig is voor leden van ons getrouwheidsprogramma, kan je inlichtingen vragen in de winkel, de voorwaarden van de actie raadplegen of op Brico.be kijken of de vermelding "met de kaart" bij het artikel in kwestie staat. Onze prijskortingen zijn nooit cumuleerbaar met de Brico Discount Club kaart, de Geprivilegieerde Klantenkaart of andere lopende promoties. Ze zijn eveneens niet geldig op diensten en verhuur, bestelbonnen, “permanent lage prijs” of “massaverkoop”-artikelen, op de merken Baseline en Xceed, de zonnepanelen of de Cadeaupas, tenzij het expliciet vermeld is. Bij een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Sommige acties zijn online niet geldig. Sommige acties zijn niet geldig in al onze winkelpunten. In dit geval kan u steeds de vermelding “enkel bij Brico” of “enkel bij BricoPlanit” terugvinden in onze communicatie en bij de voorwaarden van de actie.

 

Actievoorwaarden 03 december t.e.m. 05 december

*Actie geldig vanaf zaterdag 03/12 tot en met maandag 05/12/2022 in de Brico, BricoPlanit, BricoCity-winkels en op brico.be. 
In de winkels wordt de korting verrekend aan de kassa op vertoon van de geregistreerde getrouwheidskaart. Op brico.be wordt de korting automatisch verrekend tijdens plaatsen van je bestelling op voorwaarde dat je ingelogd bent. Korting niet cumuleerbaar met de Brico Discount-kaart, de Geprivilegieerde Klantenkaart of andere lopende promoties. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze eigen merken Baseline en Xceed, onze ""Permanent Lage Prijs""-producten en ""Massaverkopen"" garanderen we het hele jaar door de beste prijzen. Hierdoor gelden voor deze producten geen kortingen. Actie niet geldig op lopende bestellingen, de Cadeaupas, zonnepanelen, diensten en verhuur. Op brico.be zijn artikelen die ""alleen online"" worden verkocht uitgesloten van kortingen. Sommige winkels zijn gesloten nu zondag.             
  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Onze diensten

Verhuur

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten