• NaNDe tuin catalogus 2023

Al onze tips en inspiratie staan in ons nieuwe tuin catalogus! 

 


Enkel in de Brico App

Spaar tot en met 24 april, één zegeltje voor elke € 50 die je uitgeeft in de winkel. Eens je 5 zegels verzamelt, hebt, krijg je een exclusieve promotie van 20% korting op het totaal van je kassaticket. Goed nieuws, je eerste zegeltje, ter waarde van € 50, krijg je helemaal gratis! 

Bekijk zeker de voorwaarden van de actie.

Download de Brico App


Heb je de Brico App nog niet?

Download nu en geniet van een welkomstkorting van -20% op 1 artikel naar keuze in de winkels. Log in of maak een account aan om van de promotie te genieten in het Voordeel scherm van je app. 

Bekijk zeker de voorwaarden van de actie.

Alle voordelen van de Brico App

Laat je inspireren door onze magazines


Vloerbekledingmagazine
 

Verfmagazine


Badkamermagazine
 

Verwarmingmagazine

Meer promoties

Meer promoties

Onze merken organiseren regelmatig cashbacks en wedstrijden. Profiteer maximaal van deze acties! Je kan ze hier allemaal vinden.

Meer weten

Voorwaarden van onze commerciële acties

Sommige acties zijn voorbehouden aan leden van ons getrouwheidsprogramma en zijn dus alleen geldig op vertoon van de getrouwheidskaart. Om van de acties met de getrouwheidskaart te kunnen genieten moet de kaart geregistreerd worden. Heb je nog geen kaart? Vraag ze gratis aan in de winkel, of ontvang ze digitaal via de app of door een account aan te maken op Brico.be. Deze kaart is geldig in al onze Brico, BricoCity en BricoPlanit winkels. Om na te gaan of een actie exclusief geldig is voor leden van ons getrouwheidsprogramma, kan je inlichtingen vragen in de winkel, de voorwaarden van de actie raadplegen of op Brico.be kijken of de vermelding "met de kaart" bij het artikel in kwestie staat. Onze prijskortingen zijn nooit cumuleerbaar met de Brico Discount Club kaart, de Geprivilegieerde Klantenkaart of andere lopende promoties. Ze zijn eveneens niet geldig op diensten en verhuur, bestelbonnen, “permanent lage prijs” of “massaverkoop”-artikelen, op de merken Baseline en Xceed, de zonnepanelen of de Cadeaupas, tenzij het expliciet vermeld is. Bij een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Op brico.be zijn artikelen die "alleen online" worden verkocht uitgesloten van kortingen. Sommige acties zijn niet geldig in al onze winkelpunten. In dit geval kan u steeds de vermelding “enkel bij Brico” of “enkel bij BricoPlanit” terugvinden in onze communicatie en bij de voorwaarden van de actie.

Over de spaaractie :

Spaar zegels van 15/03/2023 tot en met 24/04/2023 voor de extra korting te genieten. Scan de barcode van jouw klantenkaart aan de kassa en ontvang per aankoopschijf van €50 één zegel in je Brico app. Zodra je de 5 zegels gespaard hebt, komt jouw spaarkorting automatisch te voorschijn. Je eerste zegeltje krijg je cadeau!

Het kan tot 30 min duren voordat jouw zegeltje zichtbaar wordt in je app.

Algemene voorwaarden “spaarkorting Brico App”

- De spaarkorting is éénmalig geldig voor een aankoop in onze Brico, BricoPlanit of BricoCity-winkel (niet geldig voor een aankoop op brico.be) t.e.m. 30/04/2023 op vertoon van je getrouwheidskaart en de barcode van de spaarkorting in de Brico App.
- De korting is geldig op slechts één kassaticket.
- De korting automatisch verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de Brico Discount Kaart of andere lopende promoties. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze eigen merken Baseline en Xceed, onze “Permanent Lage Prijzen” en “Massaverkopen” garanderen we het hele jaar door de beste prijzen. Hierdoor gelden voor deze producten geen kortingen. Actie niet geldig op lopende bestellingen, de Cadeaupas, zonnepanelen, diensten en verhuur. Zie algemene voorwaarden in de winkel.

Algemene voorwaarden “welkomstkorting Brico App”

- De welkomkorting is éénmalig geldig voor een aankoop in onze Brico, BricoPlanit of BricoCity-winkel (niet geldig voor een aankoop op brico.be) t.e.m. 24/04/2023 op vertoon van je getrouwheidskaart en de barcode van de welkomstkorting in de Brico App.
- De korting is geldig op één of meerdere artikelen van dezelfde referentie.
- De korting automatisch verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de Brico Discount Kaart of andere lopende promoties. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze eigen merken Baseline en Xceed, onze “Permanent Lage Prijzen” en “Massaverkopen” garanderen we het hele jaar door de beste prijzen. Hierdoor gelden voor deze producten geen kortingen. Actie niet geldig op lopende bestellingen, de Cadeaupas, zonnepanelen, diensten en verhuur. Zie algemene voorwaarden in de winkel.

Voorwaarden van de actie van 24 t.e.m. 27 maart 2023

Actie geldig vanaf vrijdag 24/03 tot en met maandag 27/03/2023 in de Brico, BricoPlanit, BricoCity-winkels en op brico.be met de getrouwheidskaart (de kaart moet worden geregistreerd om van de actie te kunnen genieten). In de winkels is de korting automatisch verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de Brico Discount-kaart, de Geprivilegieerde Klantenkaart of andere lopende promoties. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze eigen merk Baseline, onze "Permanent Lage Prijs"-producten en "Massaverkopen" garanderen we het hele jaar door de beste prijzen. Hierdoor gelden voor deze producten geen kortingen. Actie geldig op de muurverven, lakken, gevelverven, speciale verven, primers, houtbescherming en aan de verfmengmachine. Actie niet geldig op lopende bestellingen, diensten en verhuur, lijmen, siliconen, verfaccessoires en drogisterij. Op brico.be zijn artikelen die "alleen online" worden verkocht uitgesloten van kortingen. Sommige winkels zijn gesloten nu zondag.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten