Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Privilegekaart

Getrouwheid wordt beloond bij BricoPlanit

null

Bij BricoPlanit wordt trouw altijd beloond. Tot en met 15 oktober kun je nog steeds een Privilegekaart verkrijgen. Maar we staan op het punt om dit trouwheidsprogramma naar een hoger niveau te tillen met Bplus. Vanaf 16 oktober geniet je als Bplus-lid een heel jaar van minimaal 10% korting, voor slechts € 60, zonder dat je voor een minimumbedrag hoeft te shoppen.

Wat verandert er met Bplus?

We hebben geluisterd naar jouw feedback en wilden je een nog lonendere ervaring bieden. Met Bplus krijg je niet alleen minstens 10% korting, maar je lidmaatschap is nu ook 12 maanden geldig in al onze BricoPlanit, Brico, Drive in en BricoCity winkels, zonder dat je €500 hoeft uit te geven. Dat is twee keer zoveel tijd om te profiteren! Ontdek hier alle voordelen van Bplus.

Wat met je huidige Privilegekaart?

Als dank aan onze trouwe Privilege-leden blijft je huidige kaart geldig t.e.m. 31/03/2024. Daarna nodigen wij je uit om over te stappen naar Bplus en verder te genieten van onze exclusieve voordelen.

Wil je meer weten over Bplus en de komende veranderingen? Bezoek onze Bplus-pagina (brico.be/nl/makers/t/bplus-nl) en ontdek onze FAQ-sectie waar je antwoorden vindt op al je vragen over deze transitie.

Hoe verkrijg je nog een Privilegekaart vóór 16 oktober?

Als je in drie maanden voor minimaal € 500 koopt, kun je deze kaart gratis verkrijgen. Hiermee profiteer je 6 maanden van 10% korting in een BricoPlanit winkel van jouw keuze, en in alle BricoPlanit-winkels in België.

De Privilegekaart is strikt persoonlijk en enkel geldig op vertoon van je identiteitskaart. Ze kan niet worden overgedragen aan een derde. Bepaalde uitzonderingen op de korting zijn van toepassing.

Indien u een factuur wenst en over een Privilege kaart beschikt, wordt de factuur verstrekt aan de kaarthouder.

*Niet geldig op lopende promoties, vaste lage prijzen, stuntprijzen, massaverkopen, de merken Baseline en Xceed, Drive-in, diensten en verhuur en de cadeaukaart. Niet geldig in Brico-winkels.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten