Onze garanties

Brico belooft u…

totale tevredenheid;

Bent u niet 100% tevreden over uw aankoop ? Breng dan uw artikel in zijn originele verpakking binnen de 30 dagen terug naar Brico. Brico zal bij voorlegging van uw kasticket uw aankoop volledig terugbetalen.

Terugbetaling zal niet gebeuren bij op maat gemaakte artikelen (bvb. gordijnen, verf gemengd met de verfmengmachine, ...), artikelen verkocht per lopende meter, aankopen op bestelling, artikelen verkocht tijdens de solden en afgeprijsde artikelen (uitgezonderd artikelen in promotie).

 

tuinieren in vertrouwen;

Brico garandeert u de terugbetaling van alle plantgoed dat niet aanslaat. Deze garantie geldt 1 jaar vanaf de datum van aankoop, vermeld op uw kasticket.

 

de beste kwaliteit;

Brico geeft 2 jaar garantie, conform de huidige wetgeving. Bij problemen kan u uw artikel terugbrengen voor controle, reparatie of omruiling. Opgelet: op sommige artikelen wordt u een langere garantie aangeboden.

 

bijdragen tot recyclage.

De Recupel recyclagebijdrage is een bijdrage aan de door de wet opgelegde recyclage. Deze bijdrage is sinds 1 juli 2001 van kracht.

 


 

Brico garandeert de beste merken...

aan lage prijzen;

De laagste prijzen aanbieden, da's goed. Maar de grootste keuze aan laaggeprijsde producten aanbieden in elke afdeling, dat doet niemand ons na! Base Line, dat is meer dan 800 referenties tegen lage prijzen, van spaarlampen en schroevendraaiers tot douches en tuingereedschap. U vindt dus steevast wat u nodig hebt, ook met een minimumbudget.

 

een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding;

Sencys-artikelen worden gekozen omwille van hun onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Ze voldoen aan de wensen van de meest veeleisende doe-het-zelver, hoe ervaren ook.

Ons merk Central Park wordt aanbevolen door duizenden tevreden gebruikers. Dit merk is dan ook de referentie geworden op het vlak van tuinieren, tuininrichting en tuinmeubelen. Genoeg keuze om aan al uw behoeften te voldoen, met de garantie van een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding.

 

een decoratief interieur volgens de laatste trends;

Deco Mode verenigt alle decoratieve producten en staat garant voor de beste kwaliteit tegen de meest eerlijke prijs. Kleed uw muren aan met ons assortiment verven en behangpapier, bedek uw vloeren met vinyl en verfraai uw interieur met een trendy lamp uit ons uitgebreid gamma.

De verven van Perfection kunnen aangebracht worden op elke ondergrond en in elke kamer. Hun superdekkende tectuur zorgt telkens opnieuw voor een professioneel resultaat. Perfection: dat is een palet van 80 matte en satijnkleuren volgens de laatste trends om al uw projecten tot een goed einde te brengen.

 

badkamervoorzieningen gericht op welzijn;

U zoekt een uitrusting voor de badkamer van kwaliteit en voor de beste prijs? Maak kennis met AquaVive. Voor supertrendy en stijlvolle producten is er het merk Aquazuro. Stel uw keuken, toilet en badkamer samen met elementen uit onze volledige assortimenten meubelen, mengkranen en douches.

 

een exclusief aanbod aan elektrisch gereedschap;

Het elektrische gereedschap van de merken Xceed, Rockwell en Worx werd speciaal gekozen door Brico om te voldoen aan de wensen van elke doe-het-zelver, voor zowel occasioneel, frequent als intensief gebruik.

 

professionele kwaliteit.

Op zoek naar kwaliteit en innovatie? Kies voor Acker, een hoogwaardig merk in ons gamma.

 


 

Brico en zijn garantievoorwaarden...

Garantiedekking

Deze garantievoorwaarden gelden voor producten van Maxeda DIY B.V. onder de merken Baseline, Central Park, Central Park Excellence, Sencys, Perfection, Decomode en alle andere "huismerken" van Maxeda DIY B.V. die verkocht worden in België, Nederland en Luxemburg vanaf 01-01-2011 (hierna te noemen de "eigen merkproducten" of "product") en waarvoor expliciet op het product garantie is verleend.

 

Garantietermijn

Maxeda DIY B.V. garandeert binnen de garantietermijn dat het product vrij is van materiaal- en fabricagefouten bij normaal gebruik, indien installatie- en onderhoudsvoorschriften zijn gevolgd, en normale opslag (met opslag wordt bedoeld de toestand waarbij het product niet wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is). De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop in de winkel door de oorspronkelijke eindgebruik-koper. Voor verschillende producten en onderdelen van producten gelden afwijkende garantietermijnen. Op (de verpakking van) het door u aangeschafte product treft u de geldende garantietermijn aan.

 

Uitsluitingen

Deze garantie geldt niet voor :
a. slijtage, corrosie, verkleuring en veroudering ten gevolge van normaal gebruik en normale opslag.
b. schade ten gevolge van verkeerd en/of onoordeelkundig onderhoud.
c. schade die wordt veroorzaakt aan het product door externe oorzaken zoals brand, water (damp, vloeistof, ijs), verkeerde toepassing, vallen, verwaarlozing, verkeerd gebruik (waaronder mede begrepen het gebruik in strijd met de door Maxeda DIY B.V. gegeven instructies) of misbruik.
d. op verbruiksartikelen en vervangbare onderdelen waaronder accu’s (1 jaar garantie) en batterijen.

 

Inroepen van de garantie

Indien u een beroep wilt doen op deze garantie dan dient u de consumentenservicedesk van de Maxeda DIY dochteronderneming waar u het product gekocht heeft in kennis te stellen van het gebrek binnen een redelijk termijn nadat het gebrek is ontdekt doch in elk geval voor afloop van de garantietermijn. De adresgegevens van de verschillende consumenten service desks waar u uw garantieclaim kan indienen treft u aan op de website : www.maxeda.com

Ook kunt u zich tot uw lokale winkel wenden. Bij het inroepen van de garantie dient het product (of het gebrekkige onderdeel) en de originele aankoop-kassabon overlegd te worden.

 

Beperking van de aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Maxeda DIY B.V. is beperkt tot de kosten van reparatie en/of vervanging van het product onder garantie. Bij een vervanging van het product zal de garantiedatum starten bij de aankoop van het originele product. In elk geval, en voorzover wettelijk toegestaan in het land van aanschaf van het product, is Maxeda DIY B.V. niet aansprakelijk voor winstderving, gevolgschade, indirecte schade of andere bijzondere vormen van schade. Deze garantie laat in elk geval uw wettelijke rechten als consument onverlet en is uitsluitend geldig en juridisch afdwingbaar in het land waar het product is aangeschaft.