Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Mijn Hawaïaanse bar!

  • tijd
    1 Dag
  • stappen
    5

Stap 1

Basisstructuur: Voor de basis van jouw bar heb je 2 dwarsbalken van 220 cm hoog nodig voor de voorkant van de bar, 2 dwarsbalken van 190 cm hoog voor de achterkant, 2 dwarsbalken van 80 cm voor de breedte en 4 dwarsbalken van 130 cm voor de lengte van de bar. Plaats een dwarsbalk van 130 cm op de grond en maak er aan weerskanten een dwarsbalk van 190 cm aan vast. Doe hetzelfde met de 2 dwarsbalken van 220 cm en die van 130 cm. Maak vervolgens de twee structuren aan elkaar vast met de dwarsbalk van 80 cm. Zo krijg je een driehoek met 3 kanten. Je moet immers een open toegangsplaats voorzien in de bar.

Stap 2

Op een hoogte van 110 cm op de grote verticale dwarsbalken bevestig je dwarsbalken evenwijdig aan die op de grond. Maak daarna houten platen van 110 cm bij 130 cm vast aan elke kant van jouw structuur, en een plaat van 80 cm bij 110 cm om de ruimte af te sluiten. Verstevig met winkelhaken.

Stap 3

Om je basisstructuur af te maken, moet je enkel nog je tabletten vastschroeven op de horizontale dwarsbalken. Schilder alle dwarsbalken en winkelhaken in dezelfde kleur en laat drogen.

Stap 4

Dak: Maak een grote driehoek met de dwarsbalken van 220 cm en die van 160 cm. Gebruik in elke hoek verstevigingswinkelhaken om jouw structuur te ondersteunen. Plaats twee dwarsbalken van 160 cm in de rechthoek en laat een opening van 130 cm. Die vormen immers een hoek met de verticale dwarsbalken. Niet een plastic folie vast alvorens je scherm te plaatsen, zo vermijd je lekken bij regen.

Stap 5

Schilder alles in dezelfde kleur als jouw basis en laat drogen. Nu nog het dak vastmaken aan de verticale dwarsbalken en je bent klaar om gasten te ontvangen!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten