• NaN

Hondenbak met flair

  • stappen
    5

Stap 1

Who let the dogs out? Bij dit voerstation met flair hoeft u uw trouwe viervoeter niet twee keer te vragen. De in de stoel geïntegreerde voerbak kunt u met een beetje handigheid heel gemakkelijk zelf maken. Maak een echte design-lekkernij voor vrouwtje en baasje en doe iets goeds voor uw viervoeter: de tijd waarin Bello zich moest bukken om te eten, is voorbij.

Stap 2

Gaten zagen

Meet eerst de diameter van de voerbak onder de rand op en teken daarna een dienovereenkomstig grote cirkel midden op het zitvlak van de stoel. Vervolgens zaagt u de cirkel langs de lijn uit. U krijgt een zuiver gat met de accumultizaag PST 10,8 LI. Herhaal de stappen met de andere stoel.

Stap 3

Versiering uitknippen

Om ervoor te zorgen dat de rugleuning later wordt versierd door een perfect hondenbot, drukt u de sjabloon af en knipt u deze uit. Breng de omtrek van het bot met een potlood over op de plakfolie en knip deze langs de vorm uit.

Stap 4

Versiering aanbrengen

Vervolgens brengt u de plakfolie op de gewenste plek op de rugleuning van de stoel aan.

Stap 5

Voerbak een persoonlijk tintje geven

Kleur daarna de opgeplakte botvorm met een borstel en schoolbordlak in. Belangrijk: laat de lak goed drogen, zodat er geen rafelige randen ontstaan! Daarna trekt u de folie eraf en zet u een tekst naar wens op het zwarte vlak, bijvoorbeeld „Eat“ en „Drink“. Plaats ten slotte de hondenbak in het uitgezaagde gat, vul deze met het lievelingskostje en eten wordt genieten.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten