Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Hondenbak met flair

  • Totaal aantal stappen
    5

Stap 1

Who let the dogs out? Bij dit voerstation met flair hoeft u uw trouwe viervoeter niet twee keer te vragen. De in de stoel geïntegreerde voerbak kunt u met een beetje handigheid heel gemakkelijk zelf maken. Maak een echte design-lekkernij voor vrouwtje en baasje en doe iets goeds voor uw viervoeter: de tijd waarin Bello zich moest bukken om te eten, is voorbij.

Stap 2

Gaten zagen

Meet eerst de diameter van de voerbak onder de rand op en teken daarna een dienovereenkomstig grote cirkel midden op het zitvlak van de stoel. Vervolgens zaagt u de cirkel langs de lijn uit. U krijgt een zuiver gat met de accumultizaag PST 10,8 LI. Herhaal de stappen met de andere stoel.

Stap 3

Versiering uitknippen

Om ervoor te zorgen dat de rugleuning later wordt versierd door een perfect hondenbot, drukt u de sjabloon af en knipt u deze uit. Breng de omtrek van het bot met een potlood over op de plakfolie en knip deze langs de vorm uit.

Stap 4

Versiering aanbrengen

Vervolgens brengt u de plakfolie op de gewenste plek op de rugleuning van de stoel aan.

Stap 5

Voerbak een persoonlijk tintje geven

Kleur daarna de opgeplakte botvorm met een borstel en schoolbordlak in. Belangrijk: laat de lak goed drogen, zodat er geen rafelige randen ontstaan! Daarna trekt u de folie eraf en zet u een tekst naar wens op het zwarte vlak, bijvoorbeeld „Eat“ en „Drink“. Plaats ten slotte de hondenbak in het uitgezaagde gat, vul deze met het lievelingskostje en eten wordt genieten.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten