Met dit merk willen we je een hoogwaardig en uiterst betaalbaar alternatief aanbieden. Binnenkort bestaat Perfection 10 jaar. Speciaal daarom lanceren we een nieuw kleurenpallet. 

Perfection primer

Verven zonder primer? Onmogelijk! Perfection ontwikkelde daarom een speciale, superdekkende grondverf voor de voorbereiding van binnenmuren en plafonds in donkere kleuren of uit verschillende materialen. Je geliefkoosde kleur zal daarna veel beter tot haar recht komen.

Perfection muurverf

Hoogstaande muurverf, zowel voor muren als voor plafonds, met een hoog rendement dat alle oneffenheden verbergt. Dankzij de speciale spatvrije formule bereik je een mooi eindresultaat. Daarvoor moet je zelfs geen Leonardo da Vinci zijn.

Fabian Raimondo Product Manager

De Belgen hebben van deze periode gebruik gemaakt om te (her)schilderen. Om heel uiteenlopende redenen…

En vooral, iedereen kan het ! Bovendien geeft verven veel voldoening, je ziet onmiddellijk het resultaat.

Je kan ermee uitpakken bij familie of je bubbel. 

Bovenal merkten wij een toename in de verkoop vanalle mogelijke kleuren. Die zijn immers een boost voor je moraal ! 

Het klinkt banaal, maar wit blijft trendy. Het laat je interieur perfect tot zijn recht komen en is bovendien perfect te combineren met een kleurtoets.


Perfection muur en plafond extra dekkend

Dankzij de speciale Pigment Plus-formule biedt deze verf een uitstekend dekkend vermogen en een hoog rendement. Uitstekend resultaat na één laag en geschikt voor bijna alle ondergronden. 

Perfection Primer Lak

Wil je lang hechtende lak en een perfect resultaat voor je hout? Zorg dan voor een goede voorbereiding van je ondergrond! Deze voorstrijk is ook geschikt voor metaal, metselwerk en beton en is ook beschikbaar op waterbasis, wat beter is voor het milieu..

Perfection Lak

Hoogstaande verf voor de afwerking van verschillende binnenen buitenmaterialen. Ideaal voor al je houtwerk. Perfect in zijn eenvoud: een uitstekend resultaat na één laag.