Je parasol: een mobiele schaduwverstrekker

Wie aan schaduw denkt, denkt meestal direct aan een parasol. Dat is dan ook de voornaamste en snelste manier om in de zomer de nodige koelte te voorzien. Toch is geen enkele parasol hetzelfde. Een kantelbare parasol is natuurlijk heel handig. Draai hem mee met de zon en geniet van je schaduwplekje, de hele zomer lang.

Partytent of zonnetent

Een zonnetent is de ideale overkapping om de hele zomer van het goede weer te genieten. Daarnaast is een partytent groot genoeg om je volledige lounge te beschutten. Een tent met zijkanten beschermt je tegen het UV-licht van de zon. Ook als de wind opzet of er wat druppels uit de hemel komen vallen, is zo’n tent een handige optie. Komt de zomer tot zijn einde? In een-twee-drie ruim je je tent weer op. Helaas, aan alle mooie liedjes komt een einde. Maar volgend jaar is de zomer er weer!

Pergola of prieel: een knappe overkapping

Wil je graag je buitenruimte uitbreiden? Met slechts een dag klussen tover je een prachtige houten constructie tevoorschijn. Met een pergola of prieel geniet je het hele jaar door van je terras of tuin. Kies de overkapping die bij jouw stijl past en zet er een bijpassende lounge onder. Éxtra troef: met terrasverwarming kun je ook op de koudere dagen naar hartenlust buiten vertoeven.

Brico en BricoPlanit helpen je graag 

Heb je vragen over parasols of overkappingen? Op onze blog vind je nog meer nuttige artikels over hoe jij de juiste zonnebescherming kiest. Of laat je inspireren door onze tuincatalogus. Vraag ten slotte gerust advies aan de medewerkers in een van onze winkels!