De laatste week van het jaar is aangebroken en we tellen allemaal af tot het begin van 2017. Wat ga jij doen op Oudejaarsavond? Ga je naar een feestje of maak je er zelf een knalfuif van? In deze blog geven wij je tips en tricks voor een té gekke Oudejaarsavond, dus lees snel verder.

Spelen maar!

Vier je Oudejaarsavond met vrienden en familie? Dan is het heerlijk om een leuk spel te spelen met z’n allen! Wat dacht je van een levensgroot blokkenspel? Met een budget van 20 euro en 2 uur werk kun je het XL blokkenspel zelf maken. Bekijk het maakrecept en ga aan de slag.


Lekker ouderwets een potje sjoelen? Met Oudejaarsavond kan alles! Daag je gezelschap uit en win! Kijk stap voor stap hoe je zelf een mooie sjoelbak kunt maken.


Aan tafel

Is het feest bij jou, maar wil je geen etensgeur in huis? Bekijk dan eens het maakrecept van de pizzaoven van plantenpotten. Origineler kun je niet zijn! Zet de plantenpotten in de tuin of op het balkon en bakken maar! Wat is er nou leuker dan je eigen pizza’s maken op oudejaarsavond?


Van slingers tot ballonnen

Kleed je huis leuk aan en creëer een ultieme feestsfeer. Dé budgettip is: koop papier en maak je eigen slinger! Je kunt de slinger speciaal voor Oudejaarsavond maken, maar je kunt de slinger ook hergebruiken door er andere letters op te plakken. Bovendien is het leuk om de avond vast te leggen door middel van een paar leuke, originele foto’s! Maak van papier allerlei vormpjes van een snor tot aan een partybordje en ga ermee op de foto.


Onverwachts slaappartijtje?

Hebben je gasten iets te veel gedronken? Maak dan een opklapbed dat je ook kunt gebruiken als opbergkast. Ideaal voor als er onverwachts iemand blijft slapen.


Wij wensen jou een fijn uiteinde en een gelukkig én gezond 2017 met heel veel maakplezier!

http://carlaaston.com/
http://carlaaston.com/