Verleng het zwemseizoen met zwembadverwarming

Het zwemseizoen gaat meestal van start in juni en loopt in augustus ten einde. Met een zwembadwarmtepomp verleng je het zwemseizoen makkelijk met drie extra maanden. Bij een buitentemperatuur vanaf 12°C, kun je je zwembad vlot verwarmen tot een ideale temperatuur tussen 25 en 27°C. In een verwarmd zwembad is het dus perfect mogelijk om je in april of mei al aan een plonsje te wagen.

Verwarmd zwembad met overkapping

Zie je de bui al hangen en heb je in augustus nog steeds geen zin om je zwembad op te bergen? Dan is een verwarmd zwembad met overkapping misschien wel iets voor jou. De overkapping beschut je niet alleen tegen de verschillende weeromstandigheden, maar houdt ook de warmte langer binnen.

Goed voor lichaam en geest

We moeten je niet vertellen hoe goed zwemmen is voor de algemene gezondheid. Het verbetert onder andere je slaappatroon, houdt je bloeddruk lager en vermindert de kans op hart-en vaatziekten. Daarnaast zorgt een zwembad met zwembadverwarming ervoor dat je spieren niet samenspannen en je lichaam bij het instappen geen shock krijgt.

Brico en BricoPlanit helpen je graag 

Heb je nog vragen over zwembadverwarming? Op onze blog vind je nog meer nuttige artikels over zwembaden. Of laat je inspireren door onze tuincatalogus. Vraag ten slotte gerust advies aan de medewerkers in een van onze winkels!