Om het makkelijker te maken hebben wij de populairste meubelen voor jou op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Moderne loungebank maken

Wil je geen standaard loungebank? Kies dan voor een moderne loungebank met leuke opbergmogelijkheden. In de zijkant kan je bijvoorbeeld leuke accessoires plaatsen of een dekentje opbergen, zodat deze loungebank meer te bieden heeft dan een standaard loungebank. Maak de loungebank helemaal eigen met verf en decoratie. Bekijk het maakrecept!

De Brico schommelstoel

Leuk voor in de babykamer: een schommelstoel. Uiteraard past deze schommelstoel ook geweldig in de tuin of in de woonkamer. Het is een zeer unieke schommelstoel die je niet snel vindt bij een ander! Met een likje verf maak je de stoel helemaal af naar jouw eigen smaak. Maak ook een unieke schommelstoel met behulp van het maakrecept

Een multifunctionele bank maken

Ga voor een stoel, tafel én bank in één. Met deze multifunctionele bank kun je steeds een nieuw meubel creëren, waar jij op dit moment zin in hebt. Zo kun je kiezen voor een handige stoel met tafel, een bank, maar ook een tête-à-tête waar je gezellig samen op kunt zitten. Jeuken je vingers al? Bekijk het maakrecept

Bank voor op het terras

Wil je een klein bankje op het terras of op je balkon? Maak dan dit leuke bankje, die heerlijk zit en met verf helemaal is aan te passen naar jouw eigen smaak. Door de bijzondere vorm heb je een ideale zithouding, waardoor je helemaal kunt ontspannen. Het maakrecept helpt jou om je eigen bank te maken.

Loungebank en tafel van schuttingplanken

Genieten van de lange zomeravonden doe je het beste op een heerlijke loungeset. De loungeset maak je helemaal zelf van schuttingplanken en kun je leuk decoreren met kussens. Doordat de loungeset een hoek heeft, kun je hem makkelijk kwijt in je tuin en creëer je een open sfeer. Bekijk het maakrecept.

Loungebank van pallets

Pallets worden steeds vaker gebruikt voor het maken van leuke wandmeubels of bloembakken. Ook zijn pallets ideaal voor het maken van een loungebank! Je kunt de pallets tegen elkaar aanzetten en zo lang maken als je wilt. Naast leuke, speelse kussentjes kun je er ook voor kiezen om kussens op maat te kopen. Dit geeft een luxere uitstraling en heeft een heerlijk comfort. Het maakrecept helpt jou met je klus. 

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Op Voordemakers kun je nog veel meer maakrecepten vinden voor in de tuin!