Een opblaaszwembad of opzetzwembad?

Ben je op zoek naar een zwembad voor jonge kinderen? Dan is een kinderbadje of zwembad van Intex perfect. Wil je een zwembad dat de hele zomer blijft staan en waar je ook effectief in kunt zwemmen? In dat geval kies je het best voor een groter opzetzwembad uit hout, kunststof of staal. Deze modellen zijn stabieler, van betere kwaliteit en makkelijk te plaatsen. Zo kun je op twee oren slapen dat je je opzetzwembad ook volgend jaar opnieuw kunt gebruiken.

Een zwembad voor het hele gezin

Heb je een grote familie, hebben je kinderen of kleinkinderen heel wat vriendjes of wil je graag ook zelf deelnemen aan de waterpret? Reken dat je voor vier personen een zwembad met afmetingen van 2 meter op 4 meter nodig hebt. Wil je een rond zwembad voor evenveel personen, dan kies je een model met een diameter vanaf 3 meter. Let ook op de diepte van je zwembad, zeker als er vaak jonge kinderen in zullen spelen.

Zwembadverwarming of niet?

Wil je graag zoveel mogelijk in je zwembad vertoeven? Met zwembadverwarming maak je het zwemseizoen makkelijk enkele maanden langer. Daarnaast heeft een verwarmd zwembad ook nog heel wat andere voordelen.

Integreer je zwembad in je tuinstijl

Vind je het belangrijk dat je zwembad past bij de rest van je buiteninterieur? Dat kan! Zo vind je bijvoorbeeld houten zwembaden die perfect matchen met je houten loungeset of overkapping. Of wat dacht je van een model in antraciet?

Kies de juiste zwembadaccessoires

De juiste accessoires zorgen voor nog meer zwemplezier. Met een zwembadladder klim je in een-twee-drie in je zwembad. Een afdekzeil houdt insecten en bladeren uit je water en is dus essentieel om lang te kunnen genieten van zuiver zwembadwater. Heb je een opblaaszwembad, dan is een elektrisch opblaasapparaat een handig hebbeding. Maak van elke zomerdag een succes met een opblaasbare ligmatras of ander waterspeelgoed.

Brico en BricoPlanit helpen je graag 

Heb je nog vragen over zwembaden? Op onze blog vind je nog meer nuttige artikels over hoe jij het juiste model kiest. Of laat je inspireren door onze tuincatalogus. Vraag ten slotte gerust advies aan de medewerkers in een van onze winkels!