15% korting
image_1

eTIGER gasmelder

 • Eenvoudig te installeren
 • Stuurt notificatie naar je smartphone
 • Stuurt notificatie naar je smartphone

Toon specificaties
Productomschrijving
Snel op de hoogte zijn van onverwachte situaties met het gas in je huis? Neem deze gasmelder als uitbreiding op je huidige eTIGER draadloze alarmsyteem. Bij gasontwikkeling geeft de melder een luid signaal en activeert het alarm. Vervolgens stuurt de gasmelder een notificatie naar je smartphone. Zo ben je snel op de hoogte wanneer er iets mis is.
Br> eTIGER: Het eTIGER alarmsysteem is ideaal voor beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een aantal verschillende basissets die uitgebreid kunnen worden met allerlei eTIGER accessoires. De installatie en bediening is snel en eenvoudig, bijna alle accessoires communiceren draadloos met het basisstation dus geen gedoe met draden. Het is een hoogwaardig alarmsysteem met allerlei extra veiligheden, bijvoorbeeld batterijen als backup wanneer de stroom uitvalt. Met behulp van de IP camera's kun je via een app op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Je kunt het systeem een SMS bericht laten sturen op het moment dat er ongewenste gasten in je woning gedetecteerd worden.

De ontgrendelbadge is ideaal voor kinderen. Door het gebruik van de badge hoeven zij geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld met de badge, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen. Er bestaan verschillende versies van de eTiger basissets, vergelijk de specificaties en inhoud van de sets om te zien welke het beste past bij je situatie.

Let op: dit is een uitbreiging, alarmsysteem is los te koop.

EAN: 3700930500317

Specificaties
 • Algemeen
  Bereik
  100 m
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Kunststof
  Type sensor
  Niet geclassificeerd
  IP-beschermingsklasse
  IP20
  Netspanning
  240 V
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit
 • Gebruiksgemak
  Verstelbaar
  Nee
  Bevestiging methode
  Schroeven
  Met Smart home technologie
  Ja
  Met Wi-Fi
  Nee
  Draadloos protocol
  433 mhz

Alternatieven