image_1

eTIGER bewegingsmelder PIR huisdier

 • Snelle installatie
 • Draadloze accessoires
 • Huisdierproof
 • Sabotage alarm

Toon specificaties
Productomschrijving
Deze draadloze bewegingsmelder kan worden gebruikt als uitbreiding op je eTIGER draadloze alarmsyteem. De bewegingsmelder beschikt over een infrarood LED functie voor nachtvisie en geeft een sein wanneer beweging gedetecteerd wordt. Deze huisdier-proof bewegingsmelder is ideaal als je huisdieren als een kat of een hond hebt; bij detectie van beweging van dergelijke dieren (tot 25kg) geeft deze melder geen signaal af. Deze melder heeft ook een sabotage alarm. Voeding: 2x AA 1,5V batterijen.

ETIGER: Het eTIGER alarmsysteem is ideaal voor beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een aantal verschillende basissets die uitgebreid kunnen worden met allerlei eTiger accessoires. De installatie en bediening is snel en eenvoudig, bijna alle accessoires communiceren draadloos met het basisstation dus geen gedoe met draden. Het is een hoogwaardig alarmsysteem met allerlei extra veiligheden, bijvoorbeeld batterijen als backup wanneer de stroom uitvalt. Met behulp van de IP camera's kun je via een app op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Je kunt het systeem een SMS bericht laten sturen op het moment dat er ongewenste gasten in je woning gedetecteerd worden.

De ontgrendelbadge is ideaal voor kinderen. Door het gebruik van de badge hoeven zij geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld met de badge, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen. Er bestaan verschillende versies van de eTiger basissets, vergelijk de specificaties en inhoud van de sets om te zien welke het beste past bij je situatie.

Let op: dit is een uitbreiging, alarmsysteem is los te koop.

EAN: 3700649102017

Specificaties
 • Algemeen
  Bereik
  80 m
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Kunststof
  Type sensor
  Beweging
  IP-beschermingsklasse
  IP20
  Netspanning
  15 V
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit
 • Gebruiksgemak
  Verstelbaar
  Ja
  Bevestiging methode
  Opbouw
  Met Smart home technologie
  Ja
  Met Wi-Fi
  Nee
  Draadloos protocol
  433 mhz

Alternatieven