image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8

Worx gereedschapskoffer Stack ’N Roll

  • Metalen telescopische handgreep
  • Modulaire systeemconnectiviteit
  • Zware grendels en 7" wielen
  • Tray in de gereedschapskist dat ook op de kar past
  • Doorzichtig deksel van polycarbonaat en verwijderbare bakken van verschillende afmetingen

Toon specificaties
Productomschrijving
Als je al jouw gereedschap, doe-het-zelf- of hobbykits en accessoires op één plaats wilt hebben, is het Stack n Roll-systeem een geweldige optie voor jou. Dit afsluitbare systeem biedt de ultieme in-cross systeemconnectiviteit en omvat 3 essentiële opbergsystemen voor gereedschap: een verrijdbare kar, gereedschapskist en organizer.

De onderste kar met telescopische handgreep en 17,78 cm wielen is ideaal om je gereedschap van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, de middelste gereedschapskist biedt veelzijdige opbergmogelijkheden, en de bovenste organizer houdt kleinere items perfect geordend. Combineer alle opbergeenheden met weinig moeite tot één systeem of pas het aan jouw wensen aan - de keuze is aan jou.

De afmetingen van de onderste kar zijn 53,34 cm breed; 41,15 cm diep en 56,39 cm hoog. De middelste box in deze stapel is 53,34 cm breed bij 34,54 cm diep bij 25,91 cm hoog. De bovenste organizer box is 53,34 cm breed bij 34,54 cm diep bij 11,43 cm hoog.

De gereedschapskoffer beschikt ook nog over: in elkaar grijpende modulaire connectiviteit, een mobiel systeem met diepe opbergvakken, een metalen telescopische handgreep, 7” duurzame wielen, handgrepen aan de zijkant, een vlak voor accessoires, transparant polycarbonaat deksel op organizer en stevige grendels.

EAN: 7290112635587

Specificaties
  • Algemeen
    Garantie
    2 jaar

Alternatieven