Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Schroeven
 5. Terug naar Terrasschroeven

Terrasschroeven

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Gewicht

  Verkocht door

  Materiaal

  Vorm

  Breedte (cm)

24 producten
Sorteren op:
i


Spax trappenboor Drill 2 Step

Spax trappenboor Drill 2 Step

Thuisbezorgd / Ophalen

18,

49

De voordelen van het gebruik van tuinschroeven bij jouw klus!

Schroeven worden vaak gebruikt voor in de tuin. De soorten in deze categorie zijn ideaal voor in de tuin omdat ze gemaakt zijn voor gebruik buitenshuis. Hierdoor kunnen ze goed tegen het weer, waardoor de verbinding sterk blijft en ze niet gaan roesten. Binnenschroeven zullen echter wel gaan roesten als je ze gebruikt in de tuin, omdat deze zijn gemaakt voor droge ruimtes. Buitenschroeven worden vooral toegepast voor sfeer en beschutting in de tuin. Sfeer kan bijvoorbeeld een leuk tuinschilderij zijn en beschutting is dan een houten overkapping of een schutting. Door de stevige montage is het hout sterker en in staat om zware windstoten te weerstaan. Goed montagemateriaal kopen? Bij Brico/Plan-it hebben wij veel te bieden voor jouw buitenklus.

Waar gebruik ik tuinschroeven voor en wat gebruik ik er bij?

Hout is een natuurlijk materiaal dat zich eenvoudig met schroeven laat verbinden. Omdat dit een natuurlijk materiaal is komt het zeer goed tot zijn recht in de meeste tuinen. Een schutting van hout biedt bescherming tegen wind, kou en ongewenste gasten. Een fietsenhok van dit materiaal beveiligd de fietsen tegen diefstal en zorgt er voor dat ze droog staan. Hierdoor gaan ze minder snel roesten en kun je ze langer gebruiken. Met een prieel of andere overkapping kun je de hele zomer heerlijk buiten eten, zelfs als het even regent. Door de overkapping blijf je droog en kun je heerlijk genieten van je maaltijd. De schroeven zorgen er voor dat jouw bouwwerken sterk zijn en goed op zijn plaats blijven. Hierdoor kan het hout meer kracht weerstaan en biedt het een betere bescherming tegen regen en wind.

Hoe voer ik mijn klus uit met tuinschroeven van Brico/Plan-it?

Buitenschroeven werken op dezelfde manier als binnenschroeven. Je draait ze recht in het hout en zorgt er voor dat de kop netjes in het hout verzinkt of er strak op gemonteerd zit. Dit zorgt voor een goede verbinding en is moeilijker los te halen. De schroeven verbinden meerdere dunne en dikke delen met elkaar. Je kunt er een plank mee aan een paal bevestigen of twee planken aan elkaar. Twee palen zijn samen dan weer te dik om met deze techniek aan elkaar te worden bevestigd. Wil je een advies over de juiste schroeflengte? Wij laten je graag wat voorbeelden zien.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten