1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Profielen & platen
 5. Terug naar Profielen

Profielen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Afwerking

  Gewicht

  Materiaal

  Toepassing

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Prijs per ㎡

845 producten
Sorteren op:

Alberts BA-stang rond aluminium natuur ⌀6mm 2,6m

Alberts BA-stang rond aluminium natuur ⌀6mm 2,6m

Profielen

16,

49

per m 6,34

De beste profielen bij Brico/Plan-it

Op zoek naar profielen? Voor het perfect afwerken van een overgang of afsluiten van een naad bestelt u eenvoudig en online profielen bij Brico/Plan-it. Met een groot assortiment aan lengtes, diktes en materialen is elke profiel zo geleverd. En wil je toch eerst de profiel in het echt zien of advies over het juiste profiel? Kom dan eens langs bij een van de vele Brico/Plan-it winkels in heel België.

Elk materiaal voor de juiste afwerking

Zoveel soorten profielen, en dan ook nog eens in alle soorten materialen. Hoe kies je welk materiaal? Aluminium profielen hebben een mooie glans en staan erom bekend heel stevig te zijn en lang mee te gaan. Ideaal voor verstevigende bouwklussen. Ga je de profiel buiten gebruiken? Kies van voor een staalprofiel die verzinkt of gegalvaniseerd is. Zo geniet je het langst van je eigen klus. Kunststofprofielen daarentegen zijn weer geschikt voor binnenshuis. Ter afwerking van de kozijnen, vensterbanken of de trap. 

Profielen voor een soepele overgang

Heb je ook zo’n hekel aan slecht afgewerkte overgangen? Dan ben je bij Brico/Plan-it aan het juiste adres. Voor elke afwerking hebben wij de juiste profiel. Trapprofielen voor een soepele overgang tussen schot en trede maar ook een trapneus is hier weer geschikt voor. En hoekprofielen dichten het gat tussen twee haaks gemonteerde planken of schotten. Voor de overgang van laminaat tussen twee ruimtes koop je dan weer een T-profiel. Zoals je ziet, de toepasmogelijkheden van profielen zijn eindeloos. Ontdek in onze winkels of onlinel alle toepassingen en ga zo snel als je wilt aan het werk!