Wiha schroevendraaierset SoftFinish 26146 – 6 stuks

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Schroevendraaiersets
  • Beschikt over 6 verschillende kruiskopschroevendraaiers
  • Met een gepatenteerde SoftFinish handgreep
  • Geschikt voor het gebruik op Philips & Pozidriv schroeven

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Schroevendraaiersets
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Deze schroevendraaierset van Wiha beschikt over 6 verschillende kruiskopschroevendraaiers. In de set zitten 3 kruiskopschroevendraaiers die geschikt zijn voor het gebruik op Philips schroeven: 1 x kruiskopschroevendraaier met een schachtlengte van 8 cm geschikt voor het gebruik op PH1 Philips schroeven, 1 x kruiskopschroevendraaier met een schachtlengte van 10 cm geschikt voor het gebruik op PH2 Philips schroeven, 1 x kruiskopschroevendraaier met een schachtlengte van 15 cm geschikt voor het gebruik op PH. Philips schroeven.

In de set zitten 3 kruiskopschroevendraaiers die geschikt zijn voor het gebruik op Pozidriv schroeven: 1 x kruiskopschroevendraaier met een schachtlengte van 8 cm geschikt voor het gebruik op PZ1 Pozidriv schroeven, 1 x kruiskopschroevendraaier met een schachtlengte van 10 cm geschikt voor het gebruik op PZ2 Pozidriv schroeven, 1 x kruiskopschroevendraaier met een schachtlengte van 15 cm geschikt voor het gebruik op PZ3 Pozidriv schroeven.

Al de schroevendraaiers in de set beschikken over een gepatenteerde SoftFinish handgreep die niet alleen comfortabel in de hand ligt, maar ook jouw spieren ontlast. De schroevendraaiers zijn gemaakt uit chroom-vanadium-molybdeenstaal en ze zijn allemaal mat verchroomd.

EAN: 4010995261467

Geleverd in opbergmiddel
Nee
Accessoires bijgeleverd
yes
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires