image_1
image_1image_2image_3

Worx cirkelzaag WX531.9 20V (zonder accu)

 • Borstelloze motortechnologie zorgt voor langere levensduur dan borstelmotoren
 • Eenvoudig te bedienen met één hand
 • Hoge snelheid en hoge koppel voor soepel zagen
 • Snelle en eenvoudige aanpassing van de snijdiepte tot 41mm
 • LED-lamp en ingebouwde stofverwijderaar voor de verwijdering van vuil en stof

Toon specificaties

154,

-
Betaal in de winkel met uw eco-cheques
Productomschrijving
De Worx cirkelzaag WX531.9 20V is een van de meest veelzijdige gereedschappen in het Worx-assortiment en de ideale vervanging van de traditionele cirkelzaag. Deze tool is een multifunctionele verstelbare cirkelzaag die met gemak door hout, dun metaal, keramiek, kunststof en meer kan zagen.

De Worx cirkelzaag is een zaag van licht gewicht met een aluminium basis voor superieure nauwkeurigheid. De cirkelzaag heeft een strak en compact ontwerp met een slanke behuizing, waardoor je de cirkelzaag eenvoudig met één hand kunt bedienen. Door de ingebouwde LED-verlichting wordt de werkzone verlicht en door de ingebouwde stofverwijderaar wordt stof en vuil snel verwijderd voor betere snijresultaten.

Het zaagblad wordt vlak tegen het geleiderspoor gehouden, waardoor het maken van zeer precieze sneden eenvoudig wordt. De WX531.9 is licht van gewicht en hierdoor kan de cirkelzaag langdurig werkzaamheden verrichten. Daarnaast is deze voorzien van een softgrip voor bedieningscomfort en gemak. Hierdoor ligt de cirkelzaag stevig in de hand waardoor de gebruiker betere controle heeft over de machine.

De borstelloze motortechnologie van de zaag garandeert een langere looptijd en levensduur (50% langere bedrijfstijd, 25% meer vermogen en 10 x langere levensduur). De cirkelzaag is snoerloos en kan dus worden gebruikt zonder de complicaties van snoeren. Bovendien zorgt de slanke behuizing voor een comfortabele en veilige grip. De WX531.9 is de eerste compacte cirkelzaag met een indrukwekkende maximale zaagcapaciteit van 41 mm en een onbelaste snelheid van 5000 tpm. Deze beschikt over een hoge snelheid en hoge koppel voor soepel zagen.

De cirkelzaag WX531.9 wordt geleverd zonder accu en lader.

EAN: 6924328336563

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Aantal functies

  0

  Vermogen

  0 W

  Diameter schuur-/slijpsteen

  0 mm

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Batterij
 • Gebruiksgemak

  Geleverd in opbergmiddel

  Nee

  Met richtlaser

  Nee
 • Accessoires

  Accessoires bijgeleverd

  1PC hex key/1PC vacuum adaptor/1PC parallel guide

Alternatieven