1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Schuurmachines

Schuurmachines

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Vermogen (in Watt)

  Voltage accu

  Aantal functies

  Accessoires bijgeleverd

  Diameter schuur-/slijpsteen

  Gewicht

  Inclusief accu/batterij

  Lengte snoer/kabel/slang

  Met lader

  Netspanning (volt)

  Nominale maximale toerental
  i

  Volume (L)

  Type stofafzuiging

  Met cilinderslot

  Met soft start
  i

  Toepassing

  Vorm

  Type bevestiging schuurpapier

  Type materiaal

73 producten
Sorteren op:

Bosch Professional multischuurmachine zonder accu GSS 18V

Bosch Professional multischuurmachine zonder accu GSS 18V

Multischuurmachines

199,

-
icon
Xceed vlakschuurmachine EX15FS 150W

Xceed vlakschuurmachine EX15FS 150W

Vlakschuurmachines

Permanent 

lage 

prijs 

22,

99

Professionele schuurmachines voor een optimaal resultaat

Schuren een vervelende klus? Niet met de professionele schuurmachines van Brico! Wij bieden een veelzijdig aanbod van schuurmachines. Van grote wanden tot lastige hoekjes: onze schuurmachines maken alles snel en eenvoudig egaal glad. Gebruik de schuurmachine om hout, kunststof, lak, verf, plamuur en zelfs metaal weer egaal te krijgen. Schuren wordt weer leuk met Brico/Plan-it!

Ontdek onze schuurmachines van bekende topmerken

Trappen, kozijnen, deuren en wanden: zo nu en dan kunnen ze wel een nieuw likje verf gebruiken. Verwijder wel, voordat je begint met schilderen, eerst oude verfresten en plamuur met een schuurmachine. Ga jij binnenkort iets schuren? Bij Brico kun je verschillende schuurmachines kopen van diverse topmerken, zoals Bosch, Black en Decker, Hitachi en FERM. Of je nu een klein of ruim budget hebt, Brico biedt schuurmachines tegen afwisselende prijzen.

Welke schuurmachine heb ik nodig voor mijn klus?

Wanneer je een schuurmachine wilt kopen, kun je kiezen uit diverse type schuurmachines. Elke type heeft zijn eigen specialiteiten. Zo zijn bandschuurmachines en vlakschuurmachines ideaal voor het schuren van grote oppervlakten zoals wanden, vloeren en deuren. Een delta schuurmachine is dankzij zijn compacte omvang weer de beste keuze als je kleine hoekjes en bochten moet schuren. Naast deze schuurmachines kun je bij Brico/Plan-it ook een handpalm en excentrische schuurmachine kopen. De machines zijn voorzien van een twee tot drie meter lang snoer. Voor meer bewegingsvrijheid gebruik je een verlengsnoer.

Een schuurmachine huren voor één dag

Vrijwel alle schuurmachines zijn voorzien van een klittenband hechting. Hierdoor kun je eenvoudig wisselen van schuurpapier en snel schakelen tussen klussen. Gebruik voor grof schuurwerk schuurpapier met grove korrel (60) en voor fijn schuurwerk schuurpapier met een korrel van minimaal 120. Let op, tijdens het schuren komt veel stof vrij, dus draag een mondkapje. Moet je een kleine schuurklus verrichten en vind je het zonde om een schuurmachine te kopen? Brico/Plan-it biedt de mogelijkheid om schuurmachines voor een korte tijd te huren. Reserveer online en haal de machine op in de winkel.