Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Worx boormachine, decoupeerzaag en haakseslijper set WX955 20V (2 accu's)

Worx boormachine, decoupeerzaag en haakseslijper set WX955 20V (2 accu's)

 • Accuboor met 2 snelheden dekt een groot bereik van boor- en bevestigingstoepassingen
 • Decoupeerzaag met variabele snelheid 0-2600/min voor het gecontroleerd zagen van verschillende materialen
 • Haakse slijper met tandwielhuis van metaal voor langere levensduur
 • De 20V PowerShareTM-batterij kan ook met andere Worx-gereedschappen worden gebruikt
 • 5 jaar garantie na registratie

Toon specificaties

269,

-
Betaal in de winkel met uw eco-cheques

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Accuboor- & schroefmachinesWORX producten

Productomschrijving

De Worx WX955 machine set bestaat uit een schroef,-boormachine, een decoupeerzaag en een haakse slijper, alle 3 op 20V accu.

De schroefboormachine WX 100 is ideaal voor het boren & schroeven in verschillende materialen. Zijn 15 + 1 koppelstanden tot 30 Nm zorgen voor een constant koppel. De krachtige boormachine beschikt over 2 standen, hoge koppel (kracht) in de eerste stand en hoge snelheid in de tweede stand, voor snel en gemakkelijk boren. Tijdens het werken heb je optimale werkcontrole door het softgrip handvat en zijn praktische LED-licht, die ook op plaatsen met minder licht perfecte resultaten mogelijk maakt.

De decoupeerzaag WX543 heeft een snijdiepte van 8 cm in hout, 8 mm in staal en 18mm in aluminium. Hij heeft een gewicht van 1,7 kg, een variabele snelheid 0-2600/min en beschikt over pendelbewegingen met vier standen wat voor een verbeterde zaageffectiviteit zorgt. De zaagbladen van de machine kunnen snel en zonder gereedschap gewisseld worden. Met de stofafzuiging verwijder je het zaagsel en stof zodat de snede steeds zichtbaar blijft.

De haakse slijper WX800 beschikt over een beschermkap die snel en zonder gereedschap te verstellen is. Hij heeft een onbelast toerental van 8600/min, een schijfgrootte van 115 mm en een spindeldraad van M14. Met deze slijper kan je nauwkeurig metaal, steen of hout bewerken. Ook kan de machine gebruikt worden voor grof werk, zoals het doorslijpen van buizen of betonijzer. Het hulphandvat en de zachte handgreep achteraan zorgen voor meer comfort en betere controle en met de asblokkeerknop kun je snel en gemakkelijk veranderen van slijpschijf. Het metalen tandwielhuis zorgt voor een langere levensduur.

Deze set wordt geleverd met twee 20V, 2.0Ah accu’s, een lader, 1 stof afzuig adapter voor de decoupeerzaag, 1 zaagblad, 1 hulpgreep voor de slijper, 1 metalen slijpschijf, 1 beschermkap voor slijpen en 1 moersleutel.

Deze machines maken deel uit van het praktische Worx Powershare concept, wat betekent dat de accu’s compatibel zijn met andere 20 Volt machines van Worx. Zo hoef je minder dure accu’s te kopen, goed voor het milieu en je portemonnee!

Brico heeft een heel assortiment Worx gereedschappen die je allemaal op dezelfde accu kunt gebruiken. Bekijk ze allemaal hier.
EAN:
 • 6925387178835

Specificaties

 • Algemeen
  Houtcertificering
  i
  Product doesn't contain wood
 • Technische kenmerken
  Capaciteit boren in staal
  10 mm
  Capaciteit boren in hout
  30 mm
  Capaciteit boren in steen
  10 mm
 • Gebruiksgemak
  Snoerloos
  Met lader

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten