image_1

Chacon 16A WiFi stopcontact met verbruiksmeting

  • Programmeerbare timer
  • Afteltimer
  • simulatie willekeurige aanwezigheid
  • Realtime verbruik van het aangesloten apparaat in W/h
  • Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse stroomverbruikgrafieken en uurlijkse stroommetingen

Toon specificaties

17,

99
Productomschrijving
Programmeer je elektrische apparaten en heb een duidelijk zicht op hun verbruik met je gratis My Chacon app. Programmeer al je apparaten op een eenvoudige en flexibele manier.

Dankzij de gratis Chacon-applicatie kan je je verlichting en elektrische apparaten die op je Chacon-contactdoos zijn aangesloten, beheren waar je ook bent en wanneer je maar wilt.Dit geeft je absoluut comfort, omdat je je niet meer in allerlei bochten hoeft te wringen om de mechanische timer in te stellen, of te voorkomen dat je zonder warm water komt te zitten omdat je op een vrije dag vergeten bent de timer in te stellen.

Dankzij de geïntegreerde verbruiksmeter heb je een duidelijk overzicht van het energieverbruik van je elektrische apparaten. Bespaar energie en geld door het gebruik van deze apparaten achteraf aan te passen. Je zult versteld staan ​​welke apparaten het meeste verbruiken.

Bovendien is de Chacon Wi-Fi-aansluiting compatibel met Google Home en Amazon Alexa slimme luidsprekers om je extra comfort te bieden door je apparaten op afstand met je stem te bedienen.

Dus je kunt je speaker bijvoorbeeld vragen om 15 minuten voordat je opstaat de verwarming in de badkamer aan te zetten en te genieten van een goed verwarmde kamer als je opstaat.

EAN: 5411478530282

Specificaties

    Alternatieven