25%
korting
image_1

Perfax Supervuller 700ml

 • Gebruiksklaar
 • Glad zonder schuren
 • Ultra licht
 • Voor binnen en buiten

Toon specificaties

Met de kaart

i

14,

99

11,

24

per l 16,06

Productomschrijving
De Perfax Supervuller 700 ml is een wit gebruiksklaar opvulmiddel met een lichte structuur, die geschikt is voor het opvullen van kleine en grote gaten, oneffenheden, scheuren en naden. Je kan deze gebruiken op steen, gips, beton en cement, hout en polystyreen, en dit zowel binnen als buiten. Het resultaat is een gladde afwerking zonder dat je hoeft te schuren.
Zorg ervoor dat het werkoppervlak droog, schoon en vetvrij is voordat je begint met opvullen. Het volledige oppervlak moet hechtend zijn.
Gebruik een spatel voor een optimale toepassing. Eenmaal droog kan dit vulmiddel worden geverfd. Houd rekening met een droogtijd van ongeveer 2 uur voor een laag van 5 mm dik voordat je begint te schilderen. Deze droogtijd kan variëren al naar gelang de temperatuur, de vochtigheidsgraad en de aard van de ondergrond. Als je dit vulmiddel buiten aanbrengt, dan moet je minstens twee lagen verf aanbrengen.
Reinig je gereedschap na afloop onmiddellijk met water.

EAN: 5410091627492

Specificaties
 • Algemeen

  Type vulling

  Vullen

  Binnen/buitengebruik

  i

  Buiten, Binnen
 • Technische kenmerken

  Substantie

  Pasta

  Materiaal van doeloppervlak

  Muren

  Elastisch

  Nee

  Niveau van waterbestendigheid

  i

  Spatwaterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit
Gevarenaanduiding
Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-onBevat conserveringsmiddel(en): Isothiazolinonmengsel 3:1 (CIT/MIT), 2-methylisothiazool-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden.

Alternatieven