1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Ladders
 4. Terug naar Vouwladders

Vouwladders

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Antislip

  Gewicht

  Materiaal

  Volume (L)

  Vorm

  Werkbreedte
  i

4 producten
Sorteren op:

Altrex plooiladder 'Varitrex Plus' aluminium 4 x 3 treden

Altrex plooiladder 'Varitrex Plus' aluminium 4 x 3 treden

Vouwladders

259,

-

Er zijn verschillende soorten en maten ladders die je kan kopen en waarmee je lekker aan de slag kan met je klusjes, zoals telescoopladders, reformladders en steigers. Ladders hebben natuurlijk als basisfunctie dat je op een veilige manier de hoogte in kan klimmen dat ervoor zorgt dat je op hogere hoogtes kan werken zonder dat je hoeft te stunten op stoelen en tafels. De meest veelzijdige soort ladder is misschien wel de vouwladder die voorzien is van een plateau waar je emmers en je gereedschappen op kan leggen. De beste vouwladders van Brico/Plan-it bieden je niet alleen dezelfde mogelijkheden maar zijn ook gemaakt van de meest stevige materialen zodat het klimmen ook nog eens veilig kan gebeuren. Bekijk het aanbod goedkope vouwladders nu en maak je keuzes.

Vouwladders van Brico/Plan-it

De goede vouwladders van Brico/Plan-it zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium. Hierdoor kan je er op vertrouwen dat je op een veilige manier kan klimmen, dat de ladders een groot gewicht aankunnen wat natuurlijk handig is als je zelf op de ladder staat en je ook je gereedschappen en materialen kwijt wilt op de ladder, en dat de ladder een lange tijd meegaat zonder dat deze beschadigd raakt. Je hebt bij Brico/Plan-it een ruime keuze uit diverse hoogtes en typen vouwladders die je van alle gemakken kunnen voorzien tijdens de klussen die op een hoogte uitvoert. Vouwladders worden voornamelijk gebruikt door schilders omdat het voor hen belangrijk is dat ze op een flexibele manier kunnen werken. Daarom verwachten zij dat ook de ladders voldoen aan deze flexibiliteit. Als je ook op zoek bent naar een geschikte goedkope vouwladder kan je hier altijd voor terecht bij Brico/Plan-it. Combineer je aankoop bijvoorbeeld met de Sencys schilderhandschoenen katoen om je schilder klussen mee af te maken. Ga ook voor veiligheid en gemak met de beste vouwladders van Brico/Plan-it.

Vouwladders bekijken en kopen

De vouwladders zijn nu gemakkelijk en snel te bestellen via onze online shop. Dit is natuurlijk handig als je al weer welke soort vouwladder je nodig hebt. Als je eerst nog even in de winkel langs wilt komen om de verschillende soorten vouwladders te kopen dan kan dat natuurlijk ook altijd. Onze ervaren medewerkers zijn je graag van dienst en beantwoorden graag alle vragen die je over de producten hebt. Ga ook voor veilig klussen op hoge hoogte met de beste vouwladders.