image_1

Soudal Genius Promo isolatieschuim 500ml + 250ml

 • Gemakkelijk te doseren
 • Zorgt voor goede thermische en akoestische isolatie
 • Elastisch en indrukbaar
 • Houdt zijn vorm
 • Hoog rendement

Toon specificaties
Productomschrijving

Dit Soudal PU Genius isolatieschuim is perfect voor het snel en eenvoudig breeuwen van scheuren, gaten, scheuren, voegen en holtes in allerlei bouwmaterialen. Het is ook ideaal voor het isoleren van daken, panelen en golfplaten, het beschermen van raamkozijnen en deurkozijnen tegen wind en tocht en het vullen van leidingdoorgangen en leidingen. De hechting is uitstekend op alle oppervlakken. De "Genius Gun" heeft een ideale grip en geeft je een nauwkeurige controle over de dosering. Zo bekom je een resultaat waardig voor professionals!

EAN: 5411183158276

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Diepte
  6.7 cm
  Breedte
  6.7 cm
  Hoogte
  37.5 cm
  Materiaal
  Polymeer
  Materiaaleigenschap
  Isolerend, Akoestisch isolerend, Geluidswerend, Thermisch isolerend
  Maximale verwerkingstemperatuur
  35 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  5 °C
  Materiaal van doeloppervlak
  Alle oppervlaktes
  Type materiaal
  PUR (Polyurethaan)
  Droogtijd
  0.5 u
  Elastisch
  0 mm
  Elastisch
  Nee
  Vuurbestendig
  Nee
  Brandvertragend
  Nee
  Niveau van waterbestendigheid
  Spatwaterbestendig
  UV-bestendig
  Nee
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Beige
  Afwerking
  Geïsoleerd
 • Toepassing
  Toepassing
  Vullen
 • Gebruiksgemak
  Multipositie
  Nee
  Geluidsreductie
  58 dB
  Met schuimpistool
  Ja
 • Accessoires
  Met montagemiddel
  Ja
GHS02GHS07GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk bij inademing. Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Verdacht van het veroorzaken van kanker (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . Kan schade aan les organes veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). .
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

Alternatieven