Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Gips- en voegpleister

 • Knauf Betokontakt 20 kg

  Hechtbrug voor bepleistering van ondergronden met gering zuigvermogen. Aan te raden voor beton met gladde bekisting. Verwerking gebeurt machinaal of met behulp van een lamsvachtrol.

  Vergelijk dit product
  89.00
 • Knauf hand- en spuitsgips 'Ecofin' 25 kg

  Knauf ECOfin is een in de fabriek voorgemengd gipspleister dat geschikt is voor de bepleistering van binnenmuren en plafonds. Het aanbrengen ervan gebeurt manueel of met behulp van een spuitmachine zoals de Knauf PFT G 4X of G 5. Kan gebruikt worden op alle minerale, ruwe en zuigende ondergronden zoals metselwerk in blokken of stenen, beton en cellenbeton, en voorts Knauf metalen pleisterdragers, Knauf Stuc gipsplaten en houtwolplaten.

  Vergelijk dit product
  8.99
 • Knauf pleister 'Goldband Reno 40' 10 kg

  Met het nieuwe gipspleister Goldband Reno 40 speelt Knauf sterk in op vraag naar een efficiënt stukadoorsgips dat met één laag oneffenheden tot 40 mm uitvlakt alsook kleine én grotere gaten kan opvullen. Een gegeven dat veelvuldig voorkomt bij renovatiewerken.

  Vergelijk dit product
  7.99
 • Sencys dakrol lijm 10 kg

  De dakrol lijm van Sencys is een vezelversterkte koudlijm voor dakrollen. Deze is een extra waterdichtingslaag en vult kleine barstjes en oneffenheden. Volledige dikte van de dakrol wordt behouden door het verlijmen. Met de dakrol lijm kan u als een marmot slapen onder een waterdicht dak.

  Vergelijk dit product
  61.79
 • Aquaplan Aandrukroller (epdm)

  De aandrukroller van Aquaplan voor het EPDM (Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer) rubber te lijmen. Deze zorgt voor een beter hechting van EPDM aan de lijm.

  Vergelijk dit product
  4.69
 • Aquaplan Special Primer EPDM 4 L

  Het hechtvernis van Aquaplan is een voorstrijklaag voor rubber daken en goten EPDM (Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer). Deze zal zorgen voor een optimale hechting en is sneldrogend.

  Vergelijk dit product
  43.19
 • Aquaplan Nok-Vast grijs 4 x 0,25 m

  Met de Nok-vast van Aquaplan zal u niet meer vrezen dat er een storm uitbreekt. Deze is ontworpen om storm- en onweervast te zijn. De Nok-vast is daarbij ook blijvend flexibel en bevat geen CFK’s (Chloorfluorkoolstofverbindingen) die deel uitmaken van de broeikasgassen.

  Vergelijk dit product
  29.39

Alles om te pleisteren

Alles voor uw pleisterwerk

Ben je van plan om zelf de wanden te stucen? Wordt het de eerste keer dat je met de stucspatel aan de slag gaat? Of heb je al menig muurtje zo glad als een spiegel gestreken? Of je nu voor het eerst gaat stucen, een zeer ervaren stukadoor bent, of zelfs professioneel stuct, bij Brico en Plan-it vind je de stuc-spullen waar jij mee uit de voeten kunt. Om het gemakkelijk te maken kun je alle producten voor uw stucwerk ook gewoon online bekijken. Want op onze website staat alles overzichtelijk bij elkaar. Dat maakt het gemakkelijk voor je om te kijken en te vergelijken en zo de beste spullen om te stucen voor jouw klus te vinden.

Online jouw spullen voor jouw stucwerk kopen


Heb je gevonden wat je nodig hebt om te stucen? Dan kun je bij ons meteen alles online kopen. Zo profiteer je ook van de kortingen en acties die we hebben. Je kunt alles wat je online koopt in de winkel ophalen, maar wij kunnen ook alle spullen om te stucen netjes bij je thuis bezorgen. Als je een flink stuk moet stucen, heb je behoorlijk wat stucpasta of pleister nodig. Stucpasta komt in flinke emmers en gipspleister zit in zware zakken. Vind je die te zwaar om naar huis te sleuren, dan kunnen wij alles wat je nodig hebt ook bij jou thuis bezorgen, wanneer je het in de winkel koopt.

Alles om te pleisteren even bekijken

Weet je niet zo goed wat je precies nodig hebt om te stucen? Stuc je juist professioneel en wil je ons materiaal eerst een keertje zien en beoordelen? Kom dan gewoon een keer langs in de winkel. Wij beantwoorden je vragen, geven je tips en laten je de beste producten graag zien.