Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Binnendeuren

 • Thys deurgeheel promokit 'S69 Authentiek' eikfineer 83 cm

  Het plaatsklare deurgeheel 'S69 Authentiek' 83 cm van Thys is uitgerust met een deurblad, een deurkast, de deurlijsten, een Litto slot en 3 kogelscharnieren. De deurkrukken zijn apart te verkrijgen, zo kunt u zelf kiezen welk handvat het best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  99.00
  149.00
 • Thys deurgeheel 'Concept Woodline Romantic' schilderbaar 83 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept Woodline Romantic' van 83 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgevormd, gestructureerd en voorgelakt. De deurbeslag zoals Litto slot, kogelscharnieren en montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  69.99
  94.99
 • Thys deurgeheel 'Concept Woodline Romantic' schilderbaar 78 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept Woodline Romantic' 78 cm is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgevormd, gestructureerd en voorgelakt. De deurbeslag zoals Litto slot, kogelscharnieren en montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken zijn apart te krijgen, dan kunt u kiezen welk handvat best bij uw interieur past!

  Vergelijk dit product
  69.99
  94.99
 • Thys deurgeheel 'Concept Woodline Romantic' schilderbaar 73 cm

  Het Thys deurgeheel 'Concept Woodline Romantic' van 73 cm breed is een plaatsklaar en volledig model. Het bestaat uit een deurblad, kassement van 16,9 cm breed, chambranten en listels. Dit deurgeheel is voorgevormd, gestructureerd en voorgelakt. De deuraccessoires zoals het Litto slot, kogelscharnieren en montageschroeven zijn ook inbegrepen. De deurkrukken dient u apart aan te kopen, zo kan u zelf bepalen welke het beste bij uw interieur passen!

  Vergelijk dit product
  69.99
  94.99

Binnendeuren in alle soorten en formaten

Kies voor de perfecte binnendeur voor elke kamer en elk huis

Binnendeuren vormen vaak een uitdaging bij het vormgeven van je interieur. De stijl moet namelijk passen bij de 2 aanpalende vertrekken. Gelukkig hebben wij met ons uitgebreide assortiment aan binnendeuren de oplossing voor u. Kies en vergelijk onze binnendeuren op kleur, grootte, of materiaal. Nadien kan u meteen online de deur bestellen vanuit uw zetel. Bovendien geniet u online van dezelfde kortingen als in onze folders. 

We hebben verschillende types binnendeuren voor elke ruimte in huis en van verschillende merken zoals Grosfillex, Storemax of Thys. Ontdek onze ruime keuze aan binnendeuren: glazen binnendeuren, schuifdeuren, vouwdeuren of stompdeuren